Την καλή της φόρμα επιβεβαίωσε στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της West Atlasleague2 η Άρτεμις (7-4) αντιμετωπίζοντας τους Αργώ Κίνητους (10-1). Επικρατησε στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής χάρη στο στρωτό gameplay ανατρέποντας και τη διαφορά που είχε χάσει στον πρώτο γύρο (75-70).

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα καθώς πλην του πρώτου σκόρερ της κατηγορία Σοφούλη (5π) παρουσίασαν στο κοινό της διοργάνωσης και τον Βρεττό (4π) που έκανε δίδυμο πύργων με τον Μαρκόπουλο (3π). Η διαφορά έφτασε ως το +8, ενώ οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τους Ελευθεράκη και Χατζηbill (από 3π), για το 10-16 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στη συνέχεια με τους Κωνσταντίνου και Χατζηbill (από 6π) να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, με τις βοήθειες του Βλάσση και του πρωτοεμφανιζόμενου Θανόπουλου (από ένα τρίποντο έκαστος) που εκτός των άλλων έπαιξε "σκυλίσια" άμυνα στον Σοφούλη. Οι Αργώ Κίνητοι σκόραραν αποκλειστικά με τους ψηλούς (Βρεττός 8, Μαρκόπουλος 4, Δομπάρας 2) , με το ντέρμπι να ...μαίνεται στο ημίχρονο (31-30).

Η Άρτεμις με τους Χατζηbill (6) & Θανόπουλο (3) έφτασε ως το +5 μετά την ανάπαυλα, αλλά τα τρίποντα των Κατσούρη και Σοφούλη (από 3π) ισορρόπησαν την κατάσταση. Σκορ τρίτης περιόδου 41-41.

Το συγκρότημα του Γιαννακόπουλου έπαιξε πιο μεθοδικά στα τελευταία λεπτά και με τον Μαντέλο (6π) να βρίσκει το χέρι του δίπλα στους Κωνσταντίνου (επίσης 6π) και Χατζήbill (5π) πήρε το προβάδισμα. Στον αντίποδα ο Βρεττός (8π) δεν έφτανε με την Άρτεμη να κατακτά δίκαια το ροζ φύλλο με 60-51 !

Στα ομαδικά στατιστικά, οι νικητές εκτέλεσαν πολύ καλύτερα τρίποντα (36-16%) και βολές (58-33%) παρά δίποντα (27-38%). Έχασαν τα ριμπάουντ (37-43), έδωσαν δύο λιγότερες ασίστ (10-12), έκλεψαν τετραπλάσιες μπάλες (12-3) και είχαν πιο λίγα λάθη (8-10).

Mvp :  Ποιός άλλος από τον Xάτζηbill που είχε 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους με double double ο αλάνθαστος Γιώργος Βρεττός έχοντας 22 πόντους, 14 ριμπάουντ και 2 μπλοκ.

Κλειδί : Ο "παππούς" Βασίλης Κωνσταντίνου που σημείωσε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. 

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δέκα λεπτά όταν και οι νικητές διέθεταν περίσσοτερη ... βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους !