Για την 20η αγωνιστική της South Atlas League II οι Ba.Shock (10-8) υποδέχτηκαν τους Vikings (3-16) το βράδυ της Κυριακής στο "Θεοδώρος Πούτος" και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με άμυνα γρανίτη πήραν την πολύτιμη νίκη που τους φέρνει κατάφατσα με τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, καθώς χριεάζονται μια ακόμα νίκη για να την πιστοποιήσουν! 

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν αρχικά και με πρωταγωνιστές τους Γιαπράκη (7), Λιάκο (6) και Κουρδούτη (4) όντας εύστοχοι από μακριά προηγήθηκαν. Οι αντίπαλοι τους αντιπαρέταξαν τους Μαράκη και Μπουλούμπαση (από 5π) δίχως να καταφέρουν να πλησιάσουν (10-19) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Vikings είχαν πάρει ρυθμό και με τις ομοβροντίες του Ζαχαράτου (6π) από τα 6.75 και τα καλάθια των Κουρδούτη, Γιαπράκη, Μπεχράκη και Σαλίβερου έφτασαν ως το +16. Για τους Μπασόκους σκόραραν οι Μπουλούμπασης (3), Μαράκης, Σπάθης και Γεωργίου (από 2), με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 19-33.

Ποιούς είδε τους Bashockους και δεν φοβήθηκε μετά την ανάπαυλα ; Με πίεση στο κατέβασμα της μπάλας και τους Γεωργίου (5), Καμαράτο, Μπουλούμπαση και Κάσση (από 3π), ροκάνιζαν τη διαφορά και παρά το τρίποντο του Καρατζά δέχθηκαν μόλις έξι πόντους, με το αποτέλεσμα να είναι στο 37-39 στο τριαντάλεπτο.

Δεν άλλαξαν συνταγή στην τελική ευθεία.  Με σερί 13-0 με τους Καμαράτο (10), Μπουλούμπαση (6) και Μαράκη (4) όχι μόνο προσπέρασαν , αλλά δημιούργησαν διαφορά σχετικής ασφάλειας. Στην άλλη πλευρά οι παίκτες του Κουλούρη κουράστηκαν κάπως, με τις προσπάθειες των Μπεχράκη (4), Ζαχαράτου (3) και Λιάκου (2) να μην είναι αρκετές. H κόρνα της λήξης βρήκε τους Ba.Shock να πανηγυρίζουν το τελικό 57-48 !

Η στατιστική σκιαγραφεί τα δεδομένα της αναμέτρησης. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα βολές (58-45%) και δίποντα (38-31%) παρά τρίποντα (17-21%). Υστέρησαν στα ριμπάουντ (39-47), είχαν λιγότερες ασίστ (10-13), τριπλάσια κλεψίματα (12-4) και πιο λίγα λάθη (13-18).

MVP της αναμέτρησης o pitbull Γιάννης Μπουλούμπασης που κατέγραψε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, και 1  λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βασίλης Λιάκος με 8 πόντους, 20 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα , 1μπλοκ και 5 λάθη.

Κλειδί της αναμέτρησης ο αλάνθαστος Αλέξανδρος Μαράκης που είχε 11 πόντους, 3 ριμπάουντ & 3 κλεψίματα. 

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στο τρίτο δεκάλεπτο και την άμυνα που έπαιξαν οι νικητές.