Με εμφατική εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Atlas οι Basketaki Rejects. 

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος του. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 8-2 αλλά οι Μαράντος και Νικολαίδης μείωσαν αμέσως τη διαφορά σε 8-5. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου με το σκορ να κλείνει στο 14-13. Πάρα πολύ καλό δεκάλεπτο για τους Ρούσσο και Μαράντο που σκόραραν κάτω από το καλάθι δίνοντας πολλές μάχες μεταξύ τους.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν φοβερό από μεριάς ευστοχίας και για τις δυο ομάδες, σκόραραν 6 τρίποντα αμφότερες και το παιχνίδι παρέμεινε ντέρμπι. Οι Λούλουργας, Νικολαίδης και Μαράντος έδωσαν το προβάδισμα στους ROOTS αλλά στα τελευταία λεπτά οι Βάγιας και Κερατιώτης έδωσαν αέρα 5 πόντων στην ομάδα τους για το τελικό 32-28 του ημιχρόνου.

Η 3η περίοδος άνηκε αποκλειστικά στους Rejects που με ένα φοβερό σερί 14 πόντων αύξησαν σε διψήφια τη διαφορά. Οι Roots δεν είχαν λύσεις στην επίθεση και σκόραραν μόνο 4 πόντους στην αρχή του δεκαλέπτου. Το σκορ έκλεισε στο 50-32.

Με την διαφορά στους 18 πόντους οι Roots είχαν δύσκολο έργο για την ανατροπή. Οι Basketaki Rejects δεν έριξαν τον ρυθμό τους και συνέχισαν να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό. Η διαφορά παρέμεινε ως το τέλος και το τελικό σκορ ήταν το 61-44 με τρίποντο του Σοκολάκη στο τέλος.

Mvp του παιχνιδιού ο Βάγιας με 8 πόντους και 14 ριμπάουντ ενώ από κοντά ήταν και ο Ρούσσος με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Για τους Roots ξεχώρισαν οι Μαράντος με 15 πόντους και 15 ριμπάουντ και ο Νικολαίδης με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ.