Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία η ομάδα των Haters, που πήρε την πρόκριση με 33-59 απέναντι στους Basketball Freaks. Οι νικητές από το δεύτερο δεκάλεπτο είχαν διαφορά ασφαλείας στον αγώνα και από τη στιγμή που τα «φρικιά» παρουσιάστηκαν άστοχα στην επίθεση, η επικράτηση τους ήταν εύκολη στην πρώτη τους επίσημη υποχρέωση για το Atlas Cup.

Οι Haters λίγο πιο εύστοχοι στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Βασιλείου και Κουτσόπουλο να αναλαμβάνουν δράση ξεκίνησαν καλά στο ματς και έδειχναν να έχουν τα ηνία. Οι Basketball Freaks έδειχναν να τα έχουν χαμένα στα πρώτα λεπτά, αλλά με την είσοδο του Καπούτση στο παιχνίδι βρήκαν λύσεις μέσα στη ρακέτα και μείωσαν τη διαφορά σε 7-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Basketball Freaks δυνάμωσαν την άμυνα τους. Οι Haters ωστόσο και πάλι βρήκαν τις λύσεις και διαδρόμους για να τη διασπάσουν. Κοκκίνης και Κουτσόπουλος είχαν απαντήσεις απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των «φρικιών» ενώ ο Τζαβέλλας έκανε τη διαφορά σε αυτό το δεκάλεπτο όντας πολυεργαλείο στο παρκέ για τους φιλοξενούμενους. Οι Basketball Freaks ήταν άστοχοι σε αυτό το δεκάλεπτο με αποτέλεσμα οι Haters να ολοκληρώσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 17-32.

Οι Haters στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφεραν να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά. Τα «φρικιά» συνέχισαν να είναι άστοχα και προς το τέλος της περιόδου άρχισαν να ξυπνάνε επιθετικά και να πετυχαίνουν κάποιους πόντους. Οι Haters με τους Βασιλείου να σκοράρει και τον Τζαβέλα να έχει τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Κουτσόπουλου στο τρίτο δεκάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο οι Basketball Freaks ήταν ανταγωνιστικοί για μόλις τρία λεπτά. Όταν είδαν όμως ότι δεν κατάφεραν να μειώσουν, απογοητεύτηκαν και ήταν σαν να παράτησαν το παιχνίδι. Οι Haters ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο ματς και χωρίς να «πατήσουν γκάζι» ολοκλήρωσαν με 33-59. Οι Βασιλείου και Τζαβέλας είχαν και σε αυτό το δεκάλεπτο σταθερή απόδοση, ενώ Τόλιας και Κοκκίνης βοήθησαν και αυτοί για να τελειώσει χωρίς δυσκολίες το ματς.

Ο Κουτσόπουλος ήταν ο MVP αφού πριν αποχωρήσει από το ματς τραυματίας είχε προλάβει να πετύχει 16 πόντους και ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν στο παρκέ.

Ο Βασιλείου με 16 πόντους ήταν παίκτης «κλειδί» στον αγώνα αλλά και ο Τζαβέλας μάζεψε 18 ριμπάουντ!

Ευαγγέλου και Καπούτσης ξεχώρισαν για τους ηττημένους.

Οι νικητές είχαν να επιδείξουν μία σταθερότητα στην απόδοση τους απέναντι στην αστοχία των αντιπάλων τους.