Το απόγευμα του Σαββάτου στην all star arena οι Basketball Freaks αναμετρήθηκαν με τους Bandicoots για την 8η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας. Οι 2 ομάδες του 1ου γκρουπ έπαιξαν ωραίο μπάσκετ με το παιχνίδι να είναι πολύ ανταγωνιστικό. 47-39 ήταν το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να παίρνουν το 4ο τους σερί ροζ φύλλο αγώνα!

Ισορροπημένο και μέτριο επιθετικά ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. 9-8 ήταν το επιμέρους σκορ με τις 2 ομάδες να ξεκινάνε σχετικά «μουδιασμένες». 2 τρίποντα πέτυχε ο Πολίτσος και 1 ο Κεχαγιάς για τους Freaks. Από 2 πόντους είχαν Κωσταβέλης, Αντωνίου, Παλατζίδης και Κεφαλάς για τους φιλοξενούμενους.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και η 2η περίοδος του αγώνα. Οι 2 ομάδες επιθετικά δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχες. 10-10 ήταν το σκορ στο 2ο μισό του α΄ ημιχρόνου. 6 πόντους πέτυχε ο πάντα τίμιος Ευαγγέλου για τους Freaks. Από 2 καλάθια είχαν Κωσταβέλης και Σταμάτης για την ομάδα των Bandicoots.

Στο +3 έφτασαν οι Basketball Freaks στο 3ο δεκάλεπτο με το ματς να παραμένει ντέρμπι. Τον χαβά του με 4 πόντους συνέχισε ο Ευαγγέλου, ενώ άλλους 4 πρόσθεσε ο Κεχαγιάς. Σειρά στο σκοράρισμα για τους ανταγωνιστικούς φιλοξενούμενους πήρε ο Αντωνίου με 3 καλάθια. 13-11 ήταν το επιμέρους σκορ.

Με την διαφορά στους 3 πόντους, όλα θα κρίνονταν στην 4η και τελευταία περίοδο. Οι Bandicoots πάλεψαν αρκετά, έφτασαν πολύ κοντά, αλλά στο τέλος «λύγισαν» στην πίεση των Freaks και έμειναν πίσω στο σκορ με 8 πόντους. 47-39 ήταν το τελικό σκορ. 5 είχε ο Κεχαγιάς και 4 ο Ευαγγέλου για τους νικητές, ενώ 4 ο Παλατζίδης για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Ευαγγέλου με 14 πόντους, 15 ριμπάουντ (8-9), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 29 λεπτά αγώνα. Ο Ε. Κωσταβέλης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 9 πόντους, 25 ριμπάουντ (22-3), 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 37 λεπτά συμμετοχής.

Key player:Ο παράγοντας Χ ήταν ο Π. Καπουτσής με 4 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 16 λεπτά.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τον Κεχαγιά που πέτυχε 5 σερί πόντους στο 4ο δεκάλεπτο!