Στο φινάλε της κανονικής περιόδου της South Atlas League Ι το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό οι ένατοι Baskethoopers (5-14) αποχαιρέτησαν τη σεζόν υποδέχόμενοι τις Νυχτερίδες (15-4) με τις δεύτερες να σημειώνουν την 16η τους νίκη χάρη στα γρήγορα τους πόδια , καθώς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Havalencia by PwC στα πλέι-οφ !

Οι φιλοξενούμενοι μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά πήραν τα ηνία του παιχνιδιού με τους Αγγελόπουλο (7), Τσελεπίδη και Στασινόπουλο (από 4π) και παρά την προσπάθεια των Ηλιόπουλου (5) και Γιαννουσιάδη (4π) προηγήθηκαν με 12-17 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι "Ισπανοί" συνέχισαν στο ίδιο τέμπο φτάνοντας σε διπλό σκορ (14-28) με τους Στασινόπουλο (8) και Αγγελόπουλο (6) στον ίδιο ρυθμό. Περιόρισαν τους αντιπάλους τους σε μόλις 7 πόντους (Καλάβριας, Παυλόπουλος και Ηλιόπουλος από 2π) και κράτησαν τη διαφορά ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (19-33).

Μετά την ανάπαυλα έπεσε ο ρυθμός, δίχως όμως να αλλάξει η κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι με τον Αγγελόπουλο (7π) να πρωταγωνιστεί συντήρησαν την απόσταση που είχαν, ενώ στην αντίπερα όχθη Παυλόπουλος (4), Καλάβριας και Τσούπρος (από 2π) σκόραραν για το 27-42 στο τριαντάλεπτο !

Στην τελική ευθεία οι Νυχτερίδες πάτησαν το γκάζι με τον Τσελεπίδη (9π) και τους Μουλαβασίλη και Στασινόπουλο (από 4π). Οι Baskethoopers συνέβαλα από την πλευρά τους στο καλό θέαμα με τους Παυλόπουλο και Καλάβρια (από 6π), με το τελικό 42-61 να χαρακτηρίζεται δίκαιο !

Τα ομαδικά στατιστικά αποτυπώνουν τα συμβάντα της αναμέτρησης. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 25-54%, τρίποντα 15-23%) πλην των βολών (50-42%). Μάζεψαν τα ίδια ριμπάουντ (από 46), έδωσαν περισσότερες ασιστ (7-18), έκλεψαν πιο λίγες μπάλες (9-6) και υπέπεσαν σε λιγότερα λάθη (11-15).

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Νεκτάριος Αγγελόπουλος έχοντας 21 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους παρουσιάστηκε ο εξίσου "διπλός" Σπύρος Παυλόπουλος καταγράφοντας 13 πόντους, 17 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Θανάσης Τσελεπίδης που σημείωσε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 λάθη !

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ταχύτητα των νικητών που έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν το ροζ φύλλο.