Τεράστια νίκη για τους Clerks με φανταστικό 4ο δεκάλεπτο για τον 2ο γύρο του ATLAS CUP.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους με τον Μαρίνο να είναι on fire και να σκοράρει τρια σερί τρίποντα, από κοντά και ο Ράνης με 3 πόντους για το 12-2. Οι Αιθέρες όμως έβγαλαν αντίδραση για το τελικό 14-8 της περιόδου.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε στο ίδιο σκηνικό με τους Αιθέρες να περνάν μπροστά με τον Παπάζογλου να δίνει επικές μάχες μέσα στη ρακέτα. Το σκορ ήταν στο 14-16 αλλά ο Ρίζας με έμμεσο τρίποντο και ο Σκαντζής έκαναν το 20-19. Το δεκάλεπτο έκλεισε με τρίποντο, από ποιον; Από τον Μαρίνο φυσικά που σκόραρε για 4η φορά πληγώνοντας την άμυνα ζώνης των Αιθέρων. 

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν και το πιο όμορφο από άποψη θεάματος και σκορ. Οι δυο ομάδες ήταν εξίσου εύστοχες και πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι το τέλος. Ο Ράνης με 6 πόντους και ο Νικολετσόπουλος με 7 ξεχώρισαν για τις δυο ομάδες. Η περίοδος έκλεισε στο 37-35.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν καταιγιστικό για τους Clerks. Με φοβερή άμυνα, πολλά κλεψίματα και αιφνιδιασμούς δεν άφησαν περιθώρια στους Αιθέρες. Ο Μαρίνος και πάλι με τρίποντο έδωσε αέρα 5 πόντων στο πρώτο λεπτό. Οι Ράνης και Σκαντζής ανέβασαν ρυθμό και το σκορ έφτασε στι 44-35. Ο Παπάζογλου με 2 συνεχόμενα καλάθια μείωσε τη διαφορά αλλά ο Ράνης με εκπληκτική άμυνα και τρεξίματα έφευγε συνέχεια στον αιφνιδιασμό σκοράροντας 6 συνεχόμενα lay up. Η νίκη ήρθε με το τελικό 55-43. 

MVP αναδείχθηκε ο Ράνης με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ 3 ασίστ και 3 κλεψίματα. Από κοντά και ο Μαρίνος με 5 εύστοχα τρίποντα στον αγώνα.

Για τους Αιθέρες ξεχώρισε ο Παπάζογλου που έκανε double double  με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ