Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το Division 4 οι Touvlakers αντιμετώπισαν τους Havaliers και πήραν την δεύτερη τους νίκη για φέτος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Βλαδοβίτη (6), Τσομπανόπουλος (5) και με (4) πόντους ο Φουρνάρης. Από την άλλη πλευρά οι Touvlakers ξεκίνησαν το ίδιο εύστοχα με τους Ηλιόπουλο και Λαδιά με 5 πόντους έκαστως και Τζιριτή με (4) διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου συναρπαστικού δεκαλέπτου σε 14-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο και οι δύο ομαδες έπαιξαν σκληρές άμυνες. Η ομάδα των Touvlakers με τους Μαρίνο (6) με 2 τρίποντα και με δύο πόντους οι Κοντάμπασης και Λαδιάς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Τσομπανόπουλο (5), Αρβανίτη (3) και απο δύο πόντους οι Ηλιόπουλος και Αργυρίδης διαμόρφωσαν το σκορ δεύτερης περιόδου σε 25-32.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Touvlakers πάτησαν το πόδι στο γκάζι και πήραν το προβάδισμα με τους Σαλάτα (8) και απο (3) πόντους οι Βρεττός και Μαρίνος. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Κιαούλια (4) και (2) ο Τσομπανόπουλος, με το σκορ της τρίτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 40-38.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και δεν κοίταξαν πίσω. Οι Havaliers με τους Ηλιόπουλο (6), Βλαδοβίτη (5) και απο (2) οι Τσομπανόπουλος και Φουρνάρης προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι αλλά ανεπιτυχώς. Οι Touvlakers απο την άλλη, με τους Λαδιά (11), Τζιριτή (4) και Σαλάτα (3) διαμόρφωσαν το σκορ στο τέλος της τέταρτης περιόδου σε 62-53.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 11/30 (36,7%), τρίποντα 9/47(19,1%) και βολές 13/23 (56,5%)) μάζεψαν 42 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 12 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 14 ασίστ με 9 κλεψίματα και συνολικά με 6 λάθη στη διάρκεια του αγώνα.

MVP:  Αναδείχθηκε ο Γιώργος Λαδιάς ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα με 18 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Ραφαήλ Φουρνάρης ο οποίος σημείωσε 8 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ με 18 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τζιριτής ο οποίος σημείωσε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κοψίματα με 17 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα και η ευστοχία στο δεύτερο ημίχρονο των Touvlakers τους έδωσε την νίκη.