Καταιγιστικοί ήταν οι ELITHRIOI παίρνοντας μια άνετη νίκη κόντρα στους INDIANA PAGERS!

Μέχρι τα μισά του πρώτου δεκαλέπτου οι INDIANA PAGERS ήταν κοντά στο σκορ μέχρι και το 8-5. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία με τους Μωυσή, Λαμπρόπουλο Λευτέρη και Πατωνίδη Φίλιππο. Ο Μπέμπης με τρίποντο μείωσε τη διαφορά αλλά ο Πατωνίδης Θ. έκανε το 17-10. 

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο των φιλοξενούμενων καθώς σκόραραν μόλις 4 πόντους. Αντίθετα οι ELITHRIOI με ένα σερί 10-0 με τους Μπούτο, Λαμπρόπουλο Π. και τα αδέρφια Πατωνίδη έκαναν το 27-10. Ο Μαμαλάκης σκόραρε για τους Pagers αλλά ο Λαμπρόπουλος με προσωπικά καλάθια στον αιφνιδιασμό έκανε το 32-14.

Στο 2ο ημίχρονο οι ELITHRIOI μπήκαν για να τελειώσουν το ματς όπως και έκαναν. Ο Κακαρούνας έκανε το 32-16 αλλά με ένα 14-0 το ματς έφτασε στο 46-16 με τον Λαμπρόπουλο να οργιάζει σε αυτό το διάστημα έχοντας 12 πόντους. Με ένα μικρό δικό τους σερι 7-0 οι PAGERS μείωσαν με τους Μαντάκο, Δαλαγέωργο και Βλαχογιάννη και ανάγκασαν τους γηπεδούχους να πάρουν ταιμ άουτ. Οι Μπούτος και Λαμπρόπουλος Π. έκαναν το 50-23 του δεκαλέπτου.

Το τελευταίο δεκάλεπτο έμοιαζε διαδικαστικό με τη διαφορά στους 27 πόντους. Οι ELITHRIOI δεν κατέβασαν καθόλου στροφές και έκαναν το 58-24. Ο Λευτέρης Λαμπρόπουλος συνέχισε να τρέχει στον αιφνιδιασμό ενώ και ο Μπούτος με 4 συνεχόμενους πόντους έκανε το 66-28 για την άνετη νίκη των γηπεδούχων.

Mvp της αναμέτρησης ο Λευτέρης Λαμπρόπουλος με 25 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γαλανόπουλος με 2 πόντους μαζεύοντας όμως 11 ριμπάουντ.