Και στο τέλος...ROYALS!!! 

Μεγάλη νίκη για τους ROYALS απέναντι στους ELITΗΡΙΟΥΣ με 62-66.

Το παιχνίδι άρχισε με τις δυο ομάδες να είναι αρκετά εύστοχες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 7-4 με τους Πατωνίδη και Λαμπρόπουλο αλλά οι ROYALS πέρασαν μπροστά με τρίποντο του Μαργωμένου. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα αλλά  με δυο συνεχόμενα τρίποντα του Μπούκα και καλάθια του Δέδε έγινε το 12-18 της περιόδου.

Στην 2η περίοδο ο Μπούκας ξανά έκανε το 12-21 αλλά ο Λαμπρόπουλος με καλάθια στον αιφνιδιασμό έκανε το 18-23 για να έρθει το τρίποντο του Φώτογλου για το 18-26. Οι ROYALS έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 13 πόντους με καλάθια των Φώτογλου και Μότσιου με την περίοδο να κλείνει στο 26-37.

Το 3ο δεκάλεπτο είχε πολύ ένταση, δυνατές άμυνες και λιγότερο σκοράρισμα. Οι Αρτινός και Δέδες αύξησαν τη διαφορά αλλά ο Λαμπρόπουλος με τρίποντο κράτησε στο παιχνίδι τους ELITΗΡΙΟΥΣ. Ο Δέδες με 2 συνεχόμενα καλάθια μέσα από το ζωγραφιστό έκανε το 32-45 και πάλι. Οι Παμπλέκος, Ξενόφως και Κωνσταντινάκος με ένα σερί 6-0 όμως έκαναν το 39-47 για το τέλος του δεκαλέπτου.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν και το πιο όμορφο από πλευράς θεάματος. Οι ROYALS κράταγαν σταθερά μια διαφορά 9-12 πόντων αλλά με καλάθι του Λαμπρόπουλου Παναγιώτη και δυο απανωτά τρίποντα των Λαμπρόπουλου Λευτέρη και Πατωνίδη το ματς ήρθε στη ισχνή διαφορά του ενός πόντου για το 52-53. Ο Πατωνίδης μάλιστα έκανε και το 54-54 με το ματς να παίρνει φωτιά. Οι ROYALS πήραν ταιμ άουτ άμεσα και με την επιστροφή στο παρκέ ο Δέδες το πήρε πάνω του σκοράροντας 6 πόντους για το 54-59. Μετά από μια μικρή ένταση ο Δέδες αποβλήθηκε αλλά οι Μότσιος με σημαντικό καλάθι και ο Μπούκας με 3/6 βολές έδωσαν τη νίκη στους ROYALS καθώς οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι στις τελευταίες προσπάθειες τους. Τελικό σκορ 62-66.

MVP ο Δέδες με double double έχοντας 22 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Μότσιος με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ. 

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Πατωνίδης με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ και ο Λαμπρόπουλος Λ. με 22 πόντους.