ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ALL STARS OI SURVIVORS;!

 

Το βράδυ της Παρασκευής η FBC αναμετρήθηκε με τους all star Survivors για το 1ο ματς της φετινής σεζόν της Α2! Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα όμορφο με καταπληκτικές φάσεις και ένταση. 49-57 ήταν το τελικό σκορ με τα παιδιά από τον Άγιο Δομίνικο να πανηγυρίζουν την 1η τους νίκη στο πρωτάθλημα!

Μια διαφορά 6 πόντων δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Έχοντας οδηγό τον Μαντά με 10 πόντους, οι Survivors ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα. 4 είχε ο καλός σουτέρ Πιτσίνιαγκας. Για τους γηπεδούχους κουπί τράβηξε με 2 καλάθια ο Θωμαίδης, ενώ 1 τρίποντο πέτυχε ο Μπανταβάνης.

Το -6 σε -1 μετέτρεψε η FBC στην 2η περίοδο. Πραγματικά δεν ξεχώρισε κανένας παίχτης καθώς όλη η ομάδα σκόραρε ή έκανε δουλειά στην άμυνα. Ζωντανούς τους Survivors κράτησε ο Πιτσίνιαγκας με 5 γρήγορους πόντους, ενώ από 1 καλάθι είχαν Μαντάς και Μέης. 26-27 έδειχνε το ταμπλό στο τέλος του α’ ημιχρόνου με το επιμέρους σκορ να είναι 15-10.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν και το πιο fun to watch. Οι 2 ομάδες έβαλαν απίθανα καλάθια, έπαιξαν σκληρές άμυνες και έδωσαν 1 όμορφο σόου. Για την FBC κουπί τράβηξε ο Καγκλής με 6 πόντους, ενώ 2 καλάθια είχε ο Δημητράκης. Τον χαβά του με 5 πόντους συνέχισε ο Μαντάς με τον Μέη να βάζει μεν μόλις 2 αλλά να τραβάει όλη την άμυνα πάνω του δε. 14-14 ήταν το επιμέρους σκορ.

Με την διαφορά στο μισό καλάθι (40-41) όλα θα κρίνονταν στην 4η περίοδο. Έχοντας αυτό στο μυαλό του, ο Αλέξης των Survivors έκανε πράγματα και θαύματα. Μπορεί να μην σκόραρε τόσο, αλλά οργάνωσε σωστά, έδωσε κρίσιμες πάσες και αμυντικά ήταν απροσπέλαστος. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει ο Κουμπής με 2 σερί τρίποντα. Για την FBC από 4 είχαν Μπανταβάνης και Θωμαίδης, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. 49-57 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Μέης με 15 πόντους, 12 ριμπάουντ (8-4), 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, δίχως λάθη. Ο Ι. Καγκλής ξεχώρισε για τους ηττημένους με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ (6-0), 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ξεκάθαρα ο Σταύρος Πιτσίνιαγκας που πέτυχε 13 πόντους με τρομερά ποσοστά, ενώ παράλληλα είχε 3 ριμπάουντ (2-1), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις 2 σερί τρίποντες βόμβες του Κουμπή στο τέλος του αγώνα!