Για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της North Atlasleague2  οι FBC υποδέχτηκαν τους Αιθέρες (0-3) με τους δεύτερους να είναι άκρως αποτελεσματικοί μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και με άμυνα από μπετόν κατάφεραν να πάρουν την πρρώτη τους νίκη!

Οι φιλοξενούμενοι  ξεκίνησαν  λίγο καλύτερα με καλάθια των Παπάζογλου, Τσουχνίκα,Τρύφου και Κλιάφα, ενώ στην αντίπερα όχθη οι FBC ανταπόδωσαν με τους Παρτσινέβελο (4) και Δημητράκη (3) ισοφαρίζοντας σε 9-9 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Οι Αιθέρες ανέβασαν στροφές με το δίδυμο Παπάζογλου (8) και Νικολετσόπουλου (5), ενώ περιόρισαν τους αντιπάλους τους σε μόλις 6 πόντους (Σταύρου 3) και πήραν τα ηνία του παιχνιδιού προηγούμενοι με 15-23 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι Αιθέρες  δεν άλλαξαν κάτι. Ο Νικολετσόπουλος τους πρόσφερε σκορ (5 πόντοι) ενώ μόνο ο Αβραμίδης (4) ήταν κατά περιπτώσεις απειλητικός σην άλλη πλευρά για το 21-35 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία η απόσταση μεγάλωσε καθώς οι φιλοξενούμενοι διέθεταν λύσεις (Παντελάκης 5, Παπάζογλου - Τρύφος - Νικολετσόπουλος από 3) ενώ οι FBC δεν βρήκαν πότε ρυθμό (Σταύρου 3π), με συνέπεια το καθόλα δίκαιο τελικό 31-49.

Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα  συνολικά (23-31% δίποντα, 11-30% τρίποντα, 21-43 % βολές). Μάζεψαν ένα παραπάνω περισσότερα ριμπάουντ (43-44), ήταν πιο δημιουργικοί (8-13 ασιστ), έκλεψαν διπλάσιες μπάλες (9-18) και πιο .. προσεκτικοί (19-16 λάθη).

Mvp : Ο Γιάννης Παπάζογλου με  double double και 14 πόντους, 21 ριμπάουντ, 1 ασιστ , 3 κλεψίματα, 5 κοψίματα και 5 λάθη. Προσπάθησε περισσότερο για τους ηττημένους ο Γιάννης Αβραμίδης με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Κλειδί του αγώνα : Ο Νίκος Νικολετσόπουλος που είχε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 7 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε το παιχνίδι :  Της αμύνης τα παιδιά ήταν το δόγμα που έφερε το ροζ χρώμα στους νικητές.