ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ATHENS BULLS!

 

Το εμπόδιο των Halligators κατάφεραν να περάσουν δίχως πολλές δυσκολίες οι Athens Bulls. Οι «ταύροι» νίκησαν τους «αλιγάτορες» και συνέχισαν την θετική τους πορεία στο πρωτάθλημα. 55-61 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα!

Πολύ καλύτερα ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγούς Δερβίση και Αγγελόπουλο που είχαν από 5, οι Bulls δημιούργησαν μια διαφορά 7 πόντων. Από 1 καλάθι πέτυχαν 4 παίχτες για τους Halligators, οι οποίοι δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στην επιθετική μανία των «ταύρων». 8-15 ήταν το σκορ της περιόδου.

Χάρμα οφθαλμού ήταν η 2η περίοδος της αναμέτρησης, κάτι που φαίνεται από το επιμέρους σκορ (23-21). Οι Halligators κατάφεραν να ματσάρουν τους Bulls επιθετικά και μείωσαν κατά 1 καλάθι την διαφορά (-5). 14 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Σιμόπουλος που δεν είχε αντίπαλο στο ζωγραφιστό. 8 πόντους είχε ο Ορφανουδάκης για τους Bulls με τον αμέσως επόμενο να έχει 6 (Σχοινάς).

4-15 ήταν το σκορ στο 3ο δεκάλεπτο που ήταν το τελείως αντίθετο από το 2ο. Οι Halligators από τους 23 «έπεσαν» στους 4 πόντους επιθετικά, ενώ αμυντικά δέχθηκαν 15. Η διαφορά με τον τρόπο αυτό έφτασε στους 16. 9 πόντους είχε για τους προπορευόμενους ο Σχοινάς που ήταν ασταμάτητος λόγω της ταχύτητας και της εκρηκτικότητας του.

Με την διαφορά στους 16 οι Athens Bulls είχαν το 1ο λόγο για το παιχνίδι. Οι Halligators μπορεί να προσπάθησαν και να έριξαν την διαφορά στους 6, αλλά στο τέλος δεν «λύγισαν» στην πίεση των Bulls. 20-10 ήταν το επιμέρους και 55-61 το τελικό σκορ. 11 πόντους είχε ο Δημητρόπουλος για τους «αλιγάτορες», ενώ 8 με 2 τρίποντα ο Σχοινάς για τους νικητές.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Σχοινάς με 28 πόντους, 2 ριμπάουντ (2-0), 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη σε 31 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Σιμόπουλος με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ (3-6) και 3 ασίστ σε 37 λεπτά.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ν. Αγγελόπουλος με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ (5-1) σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Το ματς κρίθηκε στα 2 σερί τρίποντα του Σχοινά!