Στο πλαίσιο του αναβληθέν αγώνα της 19ης αγωνιστικής της  Α3 κατηγορίας οι Ionians υποδέχθηκαν το Χάος. Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον με τους Ionians να έχουν σχεδόν σε όλο τον αγώνα τα ηνία του αγώνα. 48-35 ήταν το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη!

Από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους οι γηπεδούχοι. Με πάθος, επιμονή και σκληρή άμυνα δημιούργησαν μια διαφορά 6 πόντων. 15-9 ήταν το επιμέρους σκορ με το Χάος να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στην ταχύτητα των Ionians! 5 πόντους έβαλε για τους γηπεδούχους ο Κονταζαμάνης, ενώ 4 είχε ο Δεμενεόπουλος. 1 τρίποντο έβαλε για το Χάος ο Χατζησωτηρίου!

Η διαφορά αυξήθηκε στην διαφορετική 2η περίοδο. Το παιχνίδι έγινε πιο κλειστό, ο ρυθμός έπεσε, ενώ οι ομάδες ήταν σε γενικές γραμμές άστοχες. 7-6 ήταν το επιμέρους σκορ με την απόσταση μεταξύ Ionians και Χάος να φτάνει τους 7 πόντους. 1 τρίποντο έβαλε για τους γηπεδούχους ο Χουλιάρας, με τον Γ. Μπεσλίκα να έχει 4 πόντους για το Χάος.

Η τεράστια ζημιά έγινε για το Χάος στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Ionians γύρισαν τους διακόπτες τους, πάτησαν το πόδι στο γκάζι, πέτυχαν 20 πόντους, δέχθηκαν 4 (!) και έστειλαν την διαφορά στους 23 πόντους «καθαρίζοντας» το παιχνίδι! 3 σερί καλάθια πέτυχε ο Μαρούλης, ενώ 5 πόντους είχε ο Δεμενεόπουλος. Στο τρίποντο του Μπαλάση αρκέστηκε το Χάος.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η περίοδος. Το Χάος κατάφερε να ρίξει την διαφορά σε πιο λογικά πλαίσια κάνοντας 10 πόντους outscore τους Ionians. 6-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τον πίνακα να δείχνει 48-35 στο τέλος του αγώνα! Για τους νικητές από 1 καλάθι είχαν Καλλέργης, Δεμενεόπουλος και Μαρούλης. Από 5 πόντους είχαν Γ. Μπεσλίκας και Καραπιστόλης για το Χάος.

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Δεμενεόπουλος με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ (4-3), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 24 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ε. Καραπιστόλης με 5 πόντους, 9 ριμπάουντ (9-0)1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 27 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Μ. Καλλέργης με 6 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 23 λεπτά συμμετοχής!