Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Atlasbasket Cup οι Itah Jazz υποδέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον Κορυδαλλό τους Αμόλα Καλούμπα και παρότι μόλις με έξι διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή επικράτησαν δια πυρός και σιδήρου, με όπλο την καλή αμυντική τους συμπεριφορά και το σημάδεμα στα miss match.

Αρχικά οι ομάδες βάδιζαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά παίζοντας σε αργό τέμπο. Για τους γηπεδούχους στόχο βρήκαν οι Σπανός (4), Πάλλας και Κεφαλάς από ένα τριποντάκι έκαστος, την ίδια στιγμή που για τους αντιπάλους τους διακρινόταν ο Γάκος (5), για το 10-7 της πρώτης περιόδου.
 
Το τανγκό συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Μαριόλης (6), Πάλλας (5) και Κεφαλάς (4) ήταν οι κύριοι εκφραστές στο μπροστά μέρος του γηπέδου για τους Jazz, με τους Νικολαϊδη & Ασημακόπουλο (από 4) να απαντούν περιστασιακά. Προς το τέλος του ημιχρόνου η παρέα του Μαριόλη με σερί 7-0 αποσπάστηκε με 25-18 στου δρόμου τα μισά.
 
Το τέμπο κατέβηκε μετά τη διακοπή του ημιχρόνου. Ο Σπανός (7) αποτέλεσε τη μοναδική πηγή έμπνευσης και παρά τις προσπάθειες του Νικολαϊδη (4) στην αντίπερα όχθη, οι Itah κράτησαν τα ηνία της αναμέτρησης. Σκορ τρίτης περιόδου 32-28.
 
Η τελική ευθεία του αγώνα ξεκίνησε με σερί 6-0 για τους γηπεδούχους που έφτασαν στο +10 με τους Σπανό (4), Σταματάκη & Πάλλα (από 2). Η πολύ δουλειά ωστόσο έγινε στην άμυνα, αφού περιόρισαν τους Αμόλα Καλούμπα με μόλις 5 πόντους (Ανδριγιαννάκης 3), δίχως ουσιαστικά να αεπιληθούν,  με το τελικό 40-33 να είναι συνολικά δίκαιο.

Τα στατιστικά αποσαφηνίζουν την εικόνα του παιχνιδιού. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα τρίποντα (18-8%) και βολές (33-9%), υστέρησαν αλεάχιστα στα δίποντα (29-30%). Έχασαν τα ριμπάουντ (46-49),  μοίρασαν περισσότερες τελικές πάσες (8-6 ασιστ), είχαν λιγότερα κλεψίματα (3-5) & ένα παραπάνω λάθος (10-9).

Mvp αναδείχθηκε ο Σταύρος Μαριόλης (6π, 13ρ,2ασ,1κοψ,1 λάθος). Κλειδί του αγώνα και πηγή ενέργειας αποτέλεσε ο Χρήστος Σπανός (15π,5ρ,3ασ,3λάθη). Πολυτιμότερος των αντιπάλων τους ο Νίκος Νικολαϊδης με 8 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ , 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στην άμυνα του τελευταίου δεκαλέπτου και την αποφασιστηκότητα των νικητών