Χαλαραααα και εύκολα η Κ9 καθάρισαν ακόμα μία νίκη!!

 

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της Α1 αναμετρήθηκαν η K9 με τους Retro Stars. Με το ματς να το θέλουν οι Retro Stars αλλά με τους Κ9 να δείχνουν την ανωτερότητα που έχουν σαν ομάδα και να φτάνουν σε ακόμα μία νίκη. Πλέον είναι κλειδωμένη η τρίτη θέση και οι αγώνες προπόνηση για τα playoff που περιμένουν τον αντίπαλο!

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ανταγωνιστικά με τις ομάδες να προσπαθούν να βρουν επιθετικό ρυθμό. Οι μεν Κ9 με τον Στεφανέα και τον Μαρούλη να έχουν τους 12 από τους 17 της ομάδας πήραν το προβάδισμα από νωρίς. Με τον Μουτεβελή να βάζει το πρώτο τρίποντο αλλά μετά να αστοχεί σε πέντε και τον Αναγνωστόπουλο να βάζει άλλους 5 πόντους κρατήθηκαν κοντά στο 17-13.

 

Για να έρθει η δεύτερη περίοδος που είδαμε την Κ9 να πατάει το γκάζι με τα πρώτα τους τρίποντα έβαλαν τρία στην περίοδο με τους Χαλιμούρδα, Γκορέζη και Στεφανέα, μαζί με τους πόντους το Μαρούλη στο ανοιχτό γήπεδο, πήγαν την διαφορά στο +16 και το 40-24. Οι Retro δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν στον ρυθμό των  Κ9 και είχαν μόνο 3 τρίποντα 2 Μουτεβελής και ένα Προμπονάς, να επιδείξουν στο δεκάλεπτο.

 

Με την επανέναρξη του αγώνα τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Οι δύο ομάδες συνέχισαν όπως τελείωσε το πρώτο μισό. Με την Κ9 να βλέπει την διαφορά να πηγαίνει στο +24 και το 54-30. Με την άμυνα πρωταγωνιστεί καθώς δέχτηκαν μόλις 6 πόντους και αυτοί ήταν στην αρχή της περιόδου που έγινε το 40-28. Για να έρθει ένα επιμέρους 14-2 με πρωταγωνιστές τους Στεφανέα και Κουλέτση.

 

Με τα πάντα να έχουν κριθεί οι ομάδες έπαιξαν πολύ ελεύθερα την τελευταία περίοδο και με την μπάλα να είναι πάνω κάτω. Για να δούμε την Κ9 να αυξάνει ακόμα περισσότερο την διαφορά και να κλείνει τον αγώνα στο 73-44 με το +29 να είναι η μεγαλύτερη διαφορά.

 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αναγνωστόπουλος  που τελείωσε το ματς με 10 πόντους, 1/2βολ. 3/6 διπ. 1/2τρ. πήρε 8(6-2)ριμπ. μαζί με 3ασιστ, 1 κλ. και 19eff..

 

MVP: Ο Μαρούλης βγήκε MVP του αγώνα καθώς έκανε ένα ολοκληρωτικό ματς τελείωσε  με 19π. 0/1διπ. 7(6-1)ρ. 6 ασιστ 2κλεψ. 2 κοψιμ. και 25eff!!!

Παίκτης-Κλειδί: Ο Στεφανέας που βοήθησε μέσα στο ζωγραφιστό  με τους 13 πόντους τα 6 ριμπάουντ βοήθησε την ομάδα για την νίκη.

Που κρίθηκε το ματς: Στην ανωτερότητα της Κ9 που φάνηκε από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Retro Stars.