Στο πλαίσιο του μεγάλου τελικού του 1ου group της Α2 του ΟΑΚΑ, οι Kleious Warriors αναμετρήθηκαν με τους Fatherland Havaliers. Το παιχνίδι μπορεί να ήταν ιδιαίτερα σκληρό και να είχε εντάσεις, αλλά μολαταύτα είδαμε τρομερό μπάσκετ. 78-75 ήταν το τελικό σκορ με τον Κυράτση να βάζει το τρίποντο στην τελευταία επίθεση του αγώνα, χαρίζοντας την νίκη που έδωσε την άνοδο στην Α1 και το εισιτήριο στους τελικούς της κατηγορίας του ΟΑΚΑ!

Καλύτερα ξεκίνησαν οι Havaliers στο πρώτο δεκάλεπτο. Με οδηγό την άμυνα και τις ορθά εκτελεσμένες επιθέσεις, το Fatherland κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Οι Warriors είχαν κάποιες εκλάμψεις, αλλά ως εκεί. 16-22 ήταν το επιμέρους σκορ. 2 τρίποντα έβαλε για τους γηπεδούχους ο Αγγελόπουλος, ενώ από 5 είχαν Κυράτσης και Ασημακόπουλος. 9 είχε ο Βασιλάκος 5 είχε ο Αποσκίτης.

Οι αήττητοι στο πρωτάθλημα Kleious αντέδρασαν στην 2η περίοδο. Με πολλά τρεξίματα, εύστοχα τρίποντα και ωραίες φάσεις κατάφεραν να μειώσουν στο καλάθι, ενώ βρέθηκαν πίσω και με 12 πόντους. 26-22 ήταν το σκορ της περιόδου με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βρουν τα αμυντικά πατήματά τους! Για τους γηπεδούχους από 8 πόντους είχαν Κυράτσης, Αρτινός και Αγγελόπουλος. 6 έχει Βασιλάκος ως high scorer των Havs, με όλη την ομάδα να βοηθάει επιθετικά!

Οι φοβεροί Warriors πήραν το προβάδισμα και τα ηνία του αγώνα στο 3ο δεκάλεπτο. Με πάθος και πυγμή επέβαλλαν τον γρήγορο ρυθμό τους. Οι Havs δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τον Αγγελόπουλο και βρέθηκαν πίσω με 5 πόντους. Για τους γηπεδούχους 3 τρίποντα έβαλε ο Αγγελόπουλος και 5 πόντους πέτυχε ο Κυράτσης. 4 είχε για το Fatherland ο Α. Ζαφειρόπουλος!

Η 4η περίοδος ήταν χάρμα οφθαλμών. Είδαμε τρομερό μπάσκετ και από τις 2 ομάδες. Μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως! Με το σκορ να είναι ισόπαλό, ο Κυράτσης στην τελευταία επίθεση του αγώνα έβαλε το τρίποντο της νίκης και έστειλε την ομάδα του στην Α1 και στους τελικούς της Α2 του ΟΑΚΑ! 78-75 ήταν το τελικό σκορ! 17-19 έληξε το δεκάλεπτο. Για τους νικητές 11 πόντους είχε ο Αγγελόπουλος και 5 ο Κυράτσης. 8 είχε για τους ηττημένους ο Α. Ζαφειρόπουλος!

Mvp του αγώνα ήταν ο Β. Αγγελόπουλος με 34 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 30 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Βασιλάκος με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 34 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Γ. Κυράτσης με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2) και 5 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε κυριολεκτικά στο σουτ του Κυράτση στο τέλος του αγώνα!