Για την πέμπτη αγωνιστική της Νorth Atlasleague3 το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ οι Last Dancers (2-1) υποδέχθηκαν τους Orlando Tragics (2-2) με τους δεύτερους να κατακτούν τη νίκη όντας καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα!

Τα συγκροτήματα συμβάδισαν τα πρώτα λεπτά. Ξυνός, Στ.Χ. Λυντέρης και Σουσανίδης σκόραραν για τους γηπεδούχους, ωστόσο οι αντίπαλοι τους με το κουαρτέτο Αβαράκη , Αγγελόπουλου (από 4), Κομιανού και Γκόρου (από ένα τρίποντο) έτρεξαν ένα 11-0 και πήραν διψήφια διαφορά (6-17) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στο +20 έφτασε η διαφορά στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης. Το δίδυμο Χρηστακίδη (10π) και Κομιανού (7π) ήταν σε έξαρση για τους Tragic βρίσκοντας το καλάθι με κάθε δυνατό τρόπο, ενώ στον αντίποδα Στ.Χ. Λυντέρης και Σουσανίδης (από 4π) απαντούσαν περιστασιακά , για το 16-39 στου δρόμου τα μισά.

Δεν άλλαξαν πολλά στη συνέχεια. Οι Dancers προσπάθησαν να μειώσουν με τον Στ.Χ. Λυντέρη (8π), αλλά οι Αβαράκης, Γκόρος και Κομιανός (από 3) δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν. Σκορ τρίτης περιόδου 34-53.

Τα τελευταία δέκα λεπτά , με τη μοίρα του αγώνα να είναι προκαθορισμένη οι ομάδες έπαιαξαν ελεύθερα προσπαθώντας να δώσουν θέαμα και καλές συνεργασίες στο ανοιχτό γήπεδο. Στ.Χ. Λυντέρης (6) και Χ. Λυντέρης (4) διακρίθηκαν από τους "Χορευτές", ενώ Αγγελόπουλος (8) και Αβαράκης (7) συνέβαλαν στο ευρύ τελικό 46-76.

Mvp του αγώνα ήταν με double double ο Δημήτρης Γκόρος. Είχε 13 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 5 λάθη. Ο αλάνθαστος Κώστας Σουσανίδης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 8 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και ένα κόψιμο.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Σταμάτης Κομιανός με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα λαθάκι.

Το ματς κρίθηκε σχετικά νωρίς και πιο συγκεκριμένα από το 1ο ημίχρονο όπου η διαφορά έφτασε τους 20 πόντους!