Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός», της Καισαριανής, το Milfwaukee που «καίγεται» για βαθμούς, αντιμετώπισε τους γεμάτους απουσίες 3 Kai O Kukoc για την 21η αγωνιστική της Atlas League 2 (Ανατολή), με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 65-48.

Οι «πορτοκαλί» ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση με τους Μελά και Βασαμανίδη να «τρέχουν» ένα σερί 7-0 για την ομάδα τους. Το πρώτο καλάθι για τα «ελάφια», ήρθε μετά από τρεισήμισι αγωνιστικά λεπτά, με τρίποντο του Χαρίση. Λίγο αργότερα ο Χειράκης, σκόραρε και αυτός για τρεις, με τους «πράσινους» τελικά, να καταφέρνουν να πάρουν προβάδισμα, στο τέλος της πρώτης περιόδου 14-12, χάρη σε λέι-απ και πάλι από τον playmaker τους.

Με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου, το Milfwaukee με επιμέρους 8-2, «ανέβασε» το σκορ στο σε 22-14. Με την μόνιμη απειλή της, τον Βασαμανίδη, οι Kukoc βρήκαν μία απάντηση και με σουτ τριών πόντων από τον Ράμμο, μείωσαν σε 22-20. Το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όμως, άνηκε στους γηπεδούχους, που με πρωταγωνιστές τους Καραγιάννη και Β. Κουτσόπουλο «έκλεισαν» με διαφορά +8 (32-24).

Το Β΄ μέρος ξεκίνησε με καλάθι από τον Μελά, αλλά και πάλι Καραγιάννης και Β. Κουτσόπουλος σκόραραν, για το πρώτο διψήφιο προβάδισμα (36-26). Ο Μελάς βρήκε στόχο από μακρινή απόσταση για το 37-30, αλλά ο guard των φιλοξενούμενων δεν «έπιασε» τα συνηθισμένα για αυτόν στάνταρ του στην αναμέτρηση, παρότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του στην αναμέτρηση με 14 πόντους. Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με 44-33, διάστημα στο οποίο ο Χειράκης ξεχώρισε, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως με αυτόν παρόν, τα «ελάφια» παραμένουν από τις πιο επικίνδυνες ομάδες της κατηγορίας. 

Στα τελευταία δέκα λεπτά, παρότι οι Kukoc ήθελαν, οι πολλές απουσίες και η αναμενόμενη έλλειψη ενέργειας, δεν τους επέτρεψαν να γίνουν διεκδικητές του ροζ φύλλου αγώνα. Το Milfwaukee συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς, οι Καραγιάννης και Β. Κουτσόπουλος συνέχισαν να σκοράρουν, όντας συνολικά οι δύο πρώτοι σκόρερ του αγώνα και οι «πράσινοι» πήραν μία σημαντική νίκη στην οικονομία του ομίλου και συνεχίζουν να «κυνηγούν» τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την είσοδο τους στα play-off, εκεί που θα βρίσκονται σίγουρα οι «πορτοκαλί».

MVP: Ο Γιάννης Καραγιάννης πραγματοποίησε double-double με 19 πόντους και δέκα ριμπάουντ, ενώ ακόμα μοίρασε δύο ασίστ και μία τάπα, όντας ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Παίκτης κλειδί: Double-double δεν θα μπορούσε να μην κάνει και ο Β. Κουτσόπουλος που βοήθησε για ακόμα μία φορά τα μέγιστα, σκοράροντας 15 πόντους και μαζεύοντας 17 «σκουπίδια», μετρόντας ακόμα δύο ασίστ και μία τάπα. Από κοντά και ο Κώστας Χειράκης με 13 πόντους, οχτώ ριμπάουντ, δύο τελικές πάσες και δύο κοψίματα.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Μελάς με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ, σε μία βραδιά όμως που ήταν άστοχος (3/5β 4/6δ 1/7τρ).

Που κρίθηκε το ματς: Οι Milfwaukee αγωνίστηκαν με το «μαχαίρι στα δόντια» σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου» για αυτούς και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις πολλές απουσίες των Kukoc, κυρίως μέσα στη ρακέτα, εκεί που μάζεψαν συνολικά 54 ριμπάουντ, έναντι 35 των αντιπάλων τους, εκ των οποίων τα 17 επιθετικά.