ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ORLANDO TRAGIC!

 

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α3, στο 1 από τα 2 γήπεδα του ΟΑΚΑ, οι Munchies Realoaded αναμετρήθηκαν με τους Orlando Tragic. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον με τις 2 ομάδες να παίζουν με πολύ πάθος και να τα δίνουν όλα. Το σκορ εναλλασσόταν συνεχώς με την παρέα από το Orlando να κερδίζει εν τέλει με σκορ 45-53!

Πολύ αγχωμένες μπήκαν οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Αστόχησαν σε πολλά ελεύθερα σουτ και έγιναν και πολλά λάθη. 2-9 ήταν το σκορ στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα. 5 πόντους είχε ο Γκόρος σε αυτό το διάστημα, ενώ 4 είχε και ο Αγγελόπουλος. Στο τρίποντο του Αδαμόπουλου αρκέστηκαν οι γηπεδούχοι. 7-19 ήταν το επιμέρους σκορ.

Η αστοχία συνεχίστηκε και στην 2η περίοδο με το μοναδικό καλάθι του 1ου 5λέπτου να μπαίνει από το χέρι του Κορμπέτη των Munchies. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετικά αμυντικά, αλλά με 1 τρομερό euro-step ο Κούνας έδωσε το σύνθημα και οι Tragic έτρεξαν 1 σερί 6-0. 3 πόντους είχε ο Αβαράκης. 8-6 ήταν το σκορ της περιόδου (15-25).

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι γηπεδούχοι στο 3ο δεκάλεπτο. Έβαλαν πολλά σουτ, έπαιξαν εξαιρετικά αμυντικά και γύρισαν τούμπα το παιχνίδι. Πρωταγωνιστής με 8 πόντους ήταν ο Αδαμόπουλος. Ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στην ταχύτητα των Munchies, το Orlando έχασε την διαφορά που έχτισε σε 1 ημίχρονο και ξαφνικά βρέθηκε πίσω στο σκορ (37-36)!

Με την διαφορά στον 1 πόντο, όλα θα κρίνονταν στην 4η και τελευταία περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν όρεξη για ντέρμπι, έτρεξαν 1 σερί 11-2 και ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι. Τρομερός ήταν ο Γκόρος που επιθετικά και αμυντικά έκανε «παπάδες». 5 είχε ο Αγγελόπουλος. 45-53 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα με τους Munchies στο τέλος να υποκύπτουν στην κούραση!

Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Γκόρος με 11 πόντους, 12 ριμπάουντ (10-2), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, αλλά και 2 λάθη. Ο Π. Αδαμόπουλος ξεχώρισε για τους ηττημένους με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0), 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Key player: 0 παίχτης-κλειδί ήταν ο Ν. Αγγελόπουλος όντας ο 1ος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ (7-3)!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα, όπου ο Γκόρος «όργωσε» το γήπεδο και πέτυχε καθοριστικά καλάθια!