Το βράδυ της Παρασκευής στην all star arena 1 του ΟΑΚΑ, οι Munchies Reloaded αναμετρήθηκαν με τους Last Dancers. Οι 2 πολύ δυνατές ομάδες της Α3 έπαιξαν σκληρό μπάσκετ. Είδαμε τρίποντα, αιφνιδιασμούς, αλλά κυρίως σκληροτράχηλες άμυνες. 54-54 ήταν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα με τους Dancers να κερδίζουν 62-69 στο εξτρά πεντάλεπτο!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν κάπως νωχελικά και νευρικά. Ήταν σε γενικές γραμμές άστοχες με αποτέλεσμα να αφοσιωθούν στην άμυνα. 11-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Από 3 πόντους είχαν Αδαμόπουλος και Χατζής για τους γηπεδούχους, ενώ για τους Dancers 7 είχε ο Λυντέρης Στέργιος (Κ.).

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος. Η διαφορά εκμηδενίστηκε και το σκορ του δεκαλέπτου ήταν 13-11. Με τον τρόπο αυτό οδηγηθήκαμε σε 1 ημίχρονο με την απόλυτη ισορροπία να επικρατεί (24-24). 8 σερί πόντους πέτυχε ο Καρανίκας για τους Munchies. 7 είχε ο Λυντέρης Στέργιος (Κ.) για τους Dancers.

Μια διαφορά 3 πόντων δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στην 3η περίοδο. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. 15-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Σειρά στο σκοράρισμα για τους Munchies πήρε με 7 πόντους ο τρομερός Καββαδίας. Τον χαβά του με 9 πόντους συνέχισε ο Λυντέρης Στέργιος (Κ.) για τους εκτός ρυθμού επιθετικά Dancers!

Το 4ο δεκάλεπτο δεν ήταν για καρδιακούς. Μάχες σώμα με σώμα, σουτ-προσευχές αλλά και λάθη χαρακτήρισαν αυτά τα 10 λεπτά. 15-18 ήταν το τελικό σκορ με τους Munchies να στέλνουν το παιχνίδι στην παράταση χάρις τον Αδαμόπουλο. 8 είχε ο Σουσανίδης και από 5 είχαν Λυντέρης Στέργιος (Κ.) και Λυντέρης Στέργιος (Χ.). 11 είχε ο Αδαμόπουλος για τους γηπεδούχους.

Στο εξτρά πεντάλεπτο μίλησαν οι αντοχές και η θέληση των Last Dancers. Με συνοπτικέ διαδικασίες επέβαλλαν τον ρυθμό τους, ξέφυγαν στο σκορ και παρά τα πολλά λάθη που έκαναν πήρα την νίκη. 62-69 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 5 είχε ο Λυντέρης Στέργιος (Κ.) και 4 ο Λυντέρης Στέργιος (Χ.).

Mvp του αγώνα ήταν ο Λυντέρης Στέργιος (Κ.)  με 34 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη σε 41 λεπτά!  . Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Αδαμόπουλος με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Κ. Σουσανίδης με 9 πόντους, 13 ριμπάουντ (11-2), 2 ασίστ και 3 λάθη σε 25 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την επιθετική δεινότητα του Λυντέρη Στέργιου (Κ.)1