Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής οι Munchies Reloaded αναμετρήθηκαν με τους Ionians. Το παιχνίδι ήταν σχετικά μονόπλευρο με τους φιλοξενούμενους να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους και να δημιουργούν μια μεγάλη διαφορά υπέρ τους. 30-48 ήταν το τελικό σκορ με τους Ionians να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα!

Οι Ionians πάτησαν από νωρίς το πόδι στο γκάζι. Με οδηγό τις γρήγορες επιθέσεις και την ορθή άμυνα κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Δημιούργησαν μια διαφορά 11 πόντων και πήραν τα ηνία του αγώνα. 4-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 4 πόντους είχε ο Καρανίκας. 3 τρίποντα πέτυχαν οι Ionians με τον Κοντό να έχει 5 πόντους.

Πιο ανταγωνιστικό ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Μολαταύτα, η διαφορά αυξήθηκε κατά 3 πόντους με το επιμέρους σκορ να είναι 9-12. 4 πόντους είχε για τους Munchies ο Καρανίκας, ενώ 3 πέτυχε ο Κοκκωνάκης. Μαρούλης και Χουλιάρας είχαν από 5 για τους Ionians. Η διαφορά έφτασε τους 14 πόντους.

Κατά 4 πόντους μείωσαν οι γηπεδούχοι στην 3η περίοδο. Οι γεμάτοι απουσίες Munchies έπαιξαν πιο οργανωμένα, συγκεντρώθηκαν και κατάφεραν να μειώσουν. 12-8 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Ionians να χάνουν τον ρυθμό τους. Σειρά στο σκοράρισμα πήρε για τους MR ο Αδαμόπουλος με 8 πόντους. Από 1 τρίποντο πέτυχαν Θεοδώρου και Χουλιάρας για τους προπορευόμενους.

Με την διαφορά στους 10 πόντους οι Ionians είχαν τον 1ο λόγο στο 4ο δεκάλεπτο. Μπορεί οι Munchies Reloaded να το προσπάθησαν, αλλά με ανώτερο μπάσκετ οι Ionians κατάφεραν να κερδίσουν και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. 5-13 ήταν το σκορ της περιόδου και 30-48 το σκορ του αγώνα. Για τους νικητές από 4 πόντους πέτυχαν Θεοδώρου και Κοντός. 1 τρίποντο ακόμα έβαλε ο Χουλιάρας. 3 πόντους είχε ο Καρανίκας για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Κοντός με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 24 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Καρανίκας με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 37 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Μ. Καλλέργης με 7 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 23 λεπτά συμμετοχής!