Τεράστια νίκη για τους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΥΣ κόντρα στα ΜΑΧΙΜΙΑ με 63-80 παρόλο που έπαιξαν όλο το ματς με 4 παίκτες!

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 4-10 με τους Βρεττό, Τσιμπούρη και Σοφούλη, ενώ οι Βλάχος και Ραφαηλίδης είχαν μειώσει προς στιγμήν. Ο Ραφαηλίδης μείωσε στους 4 αλλά Ασημακόπουλος και Βρεττός σκόραραν από κοντά για το 8-14. Με σερί 11-0 μάλιστα οι ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΙ κατάφεραν να πάρουν και διαφορά ασφαλείας 17 πόντων με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να πλησιάσουν στο σκορ.

Ο Βλάχος με 4 συνεχόμενους πόντους έδωσε πνοή στους γηπεδούχους αλλά ο Βρεττός με δίποντο και ο Σοφούλης με έμμεσο τρίποντο αύξησαν τη διαφορά. Η διαφορά μάλιστα ξέφυγε στους 21 με τον Σοφούλη να είναι ασταμάτητος με 5 σερί πόντους του ενώ ο Τσιμπούρης με τρίποντο έκανε το 16-40. Βουργανάς και Βλάχος μείωσαν αλλά και πάλι ο Σοφούλης με τρίποντο απάντησε αμέσως. Ένα τρίποντο του Λαμπριανίδη και καλάθι του Βλάχου έκαναν το 25-43 αλλά ο Σοφούλης ήταν πάλι εκεί να σκοράρει για τρις. Το ματς συνεχίστηκε με βολές εκατέρωθεν για το τελικό 31-47.

Ο Βλάχος στην αρχή του 2ου ημιχρόνου με 6 σερί πόντους έκανε το 37-49 αλλά ο Βρεττός κατάφερε να απαντήσει και να κάνει το 39-53. Ο Λαμπριανίδης έριξε τη διαφορά στους 12 αλλά οι Βρεττός και Σοφούλης ήταν ανίκητοι κάνοντας το 43-57. Οι γηπεδούχοι όμως στα τελευταία λεπτά έπαιξαν καλύτερη άμυνα και βγάζοντας αιφνιδιασμούς με τον Βλάχο να κάνει καταπληκτικό παιχνίδι σκοράροντας άλλους 9 πόντους μείωσαν στους 5.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό. Ο Σοφούλης αύξησε τη διαφορά αλλά με καλάθια των Χρονόπουλου και τρίποντο του Βλάχου η διαφορά έπεσε στους 3! Με 2/2 του Σοφούλη έγινε το 57-64 ενώ ο ίδιος παίχτης ευστόχησε και σε τρίποντο. Τα ΜΑΧΙΜΙΑ δεν κατάφεραν να περιορίσουν τους αντιπάλους τους και 2 νέα καλάθια, δίποντο του Βρεττού και τρίποντο του Σοφούλη έβαλαν τέλος στα όνειρα για ανατροπή. Οι Βρεττός και Ασημακόπουλος μάλιστα έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη στα τελευταία λεπτά για το τελικό 63-80.

MVP της αναμέτρησης ο Βρεττός με το ασύλληπτο ρεκόρ του 26 πόντων και 33 ριμπάουντ έχοντας και 7 ασίστ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Λαμπριανίδης με 7 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην τρομερή ευστοχία των φιλοξενούμενων και στην απίστευτη αντοχή τους, βγάζοντας ένα ματς με 4 παίχτες χωρίς να δείξουν σημάδια κούρασης, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τον παίχτη παραπάνω.