Με... 102 έτρεχαν στον πρώτο τους αγώνα οι Uncle Drew που πήραν εύκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση στο Atlas Cup! Κάνοντας επίδειξε δύναμης απέναντι στους Milfwaukee πήραν το εισιτήριο με το τελικό 59-102! 

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι Uncle Drew ήταν καλύτεροι στο παρκέ και άρχισαν να ξετυλίγουν τα ταλέντα τους και τις ικανότητες τους χωρίς να βρουν ιδιαίτερη αντίσταση. Με τον Καραγιάννη να κάνει όλες τις «δουλειές» στο ματς, (μάζευε ριμπάουντ, κέρδιζε φάουλ, σκόραρε) και τους Κανδηράκη και Κάρμα να βρίσκουν στόχο από το τρίποντο κυριάρχησαν και η πρώτη περίοδος τελείωσε με νταμπλ σκορ για τους φιλοξενούμενοους 13-26.

Στη δεύτερη περίοδο, η ίδια εικόνα συνεχίστηκε. Ο Κάρμας και ο Κανδηράκης «εκτελούσαν» από τα 6,75 και οι Uncle Drew ήταν με διψήφια διαφορά μπροστά στο σκορ χωρίς να νιώθουν ότι απειλούνται. Ο Κουτσόπουλος προσπάθησε να αντιδράσει για τους Milfwaukee και να πάρει την ομάδα του επάνω του. Έβαλε κάποια δύσκολα καλάθια, αλλά αυτό δεν μπόρεσε να σταματήσει τους Uncle Drew που ήταν πραγματικά «άπιαστοι» στην επίθεση. Το 29-57 έδειχνε πλήρως την εικόνα του πρώτου ημίχρονου.

Οι Uncle Drew, συνέχισαν με Κάρμα και Καραγιάννη να κάνουν πάρτι στο παρκέ. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Μόνο ο Κουτσόπουλος προσπάθησε να σώσει ότι μπορούσε αλλά ένιωθε απελπιστικά μόνος του. Η διαφορά άγγιξε τους 40 πόντους και κανείς πλέον δεν είχε αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο νικητής.

Διαδικαστικό το τέταρτο δεκάλεπτο. Οι δύο ομάδες κατέβασαν ρυθμό και περίμεναν να τελειώσει η αναμέτρηση. Οι Uncle Drew με συνοπτικές διαδικασίες έφτασαν στους 102 πόντους και ξεκίνησαν ιδανικά τις επίσημες υποχρεώσεις τους!

MVP ο Σ. Καραγιάννης που έκανε ότι ήθελε. Τελείωσε με 27 πόντους, είχε 25 ριμπάουντ και efficiency 44!

Παίκτες «κλειδιά» στον αγώνα οι Καρμας και Κανδηράκης που με το «φαρμακερό» μακρινό τους σουτ «εκτελούσαν» στην επίθεση και μεγάλωναν τη διαφορά. Ο πρώτος τελείωσε με 20 πόντους και ο δεύτερος με 18. Και ο Μπονάτσος ωστόσο έκανε νταμπλ-νταμπλ με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Από τους γηπεδούχους ο Βασίλης Κουτσόπουλος αντιστάθηκε όσο μπορούσε με 28 πόντους στο ενεργητικό του.

Η αναμέτρηση κύλησε εύκολα για τους Uncle Drew από το ημίχρονο είχαν διαφορά που δύσκολα μπορούσε να ανατραπεί.