Σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και ένταση οι Mpasketikoi νίκησαν τους Εlitήριους με 67-60 στην πρεμιέρα της πρώτης κατηγορίας της Atlas League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 2 τρίποντα εκατέρωθεν από τους Πουλόπουλο και Λάζαρο. Τα αδέρφια Πατωνίδη έκαναν το 7-11 για την ομάδα τους ενώ ο Κουβαράς με 6 πόντους έφερε το ματς στα ίσα. Η περίοδος έκλεισε στο 17-14 με τους Καραγκιβρούδη και Κωλλέτση.

Η 2η περίοδος ξεκίνησε με καλάθια των Πατωνίδη, Ξενόφου και Λαμπρόπουλου για το 17-20 αλλά Κουβαράς και Πολίτης έκαναν το 20-20. Το παιχνίδι συνεχίστηκε πόντο πόντο με αρκετά λάθη και δυνατές άμυνες για το τελικό 25-27 του ημιχρόνου. 

Το 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε  με σκοράρισμα εναλλάξ μέχρι το 39-39. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως οι Mpasketikoi ανέβασαν ρυθμό, έκλεψαν μπάλες και σε συνδυασμό με τα λάθη των αντιπάλων κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά 7 πόντων με τους Κουβαρά και Πουλόπουλο.

Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με 11 πόντους ενώ ο Λαμπρόπουλος με τρίποντο προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα του στο παιχνίδι. Ο Κουβαράς με τον Πολίτη όμως έκαναν το 59-46. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάρουν μια άνετη νίκη με ένα καλό σερί με τους Πατωνίδη Φίλιππο και Θάνο και τον Λαμπρόπουλο οι Elithrioi μείωσαν σε 62-58. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι κρίθηκε στις εύστοχες βολές του Κουβαρά και Πουλόπουλου και στα άστοχα σουτ 3ων πόντων των Elitήριων. Τελικό σκορ 67-60 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

MVP ο Πουλόπουλος με 22 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 κλεψίματα ενώ από κοντά ήταν και ο Κουβαράς με 23 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λαμπρόπουλος με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ.