Για την 20η στροφή της North Atlas League III οι Munchies Reloaded (12-6) αντιμετώπισαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τους μόλις πέντε διαθέσιμους Trelakers (12-4) με τους δεύτερους να δείχνουν αντοχές και εξαιρετική αμυντική συνέπεια , κατακτώντας το ροζ φύλλο και ανατρέποντας τη διαφορά που είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν λίγο καλύτερα προηγούμενοι με 0-5, με τους αντιπάλους τους να τους φτάνουν με τα σουτ του Καρανίκα (6π), που όμως δεν ήταν αρκετά, καθώς ο Βαρθαλίτης (6π) ήταν σε καλή κατάσταση και έβαλε μπροστά την ομάδα του  με 8-12 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια οι "Τρελοί" ανέβασαν την απόδοση τους τόσο σε επίθεση (Βαρθαλίτης 6, Σγουρός 4) όσο και στην άμυνα που δέχτηκαν μόλις 3 πόντους (Καρανίκας ο σκόρερ των Munchies), με συνέπεια να πάρουν διψήφια διαφορά στου δρόμου τα μισά (11-24).

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια, με τις ομάδες να δίνουν βάση στα μετόπισθεν και το ρυθμό να πέφτει...δραματικά. Για τους γηπεοδύχους σκόραραν οι Καββαδίας (3) και Λεντζάκης (2), ενώ στην αντίπερα όχθη Βαρθαλίτης και Σγουρός (από ένα καλάθι) συντήρησαν την απόσταση των Trelakers που ολοκλήρωσαν το τριαντάλεπτο προηγούμενοι με 16-28.

Στην τελική ευθεία ανέλαβε δράση ο Ζέρβας (6π) για τους Trelakers που περιόρισαν τους Munchies σε μόλις 6 πόντους (Καββαδίας 4, Δαϊρετζής 2) και έφτασαν άνετα στη νίκη με το τελικό 22-39.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (10-37%) και βολές (33-41%) παρά τρίποντα (14-0%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (41-48), έδωσαν διπλάσιες τελικές πάσες (6-12), είχαν παραπάνω κλεψίματα (7-12) και πιο λίγα λάθη (10-7).

MVP: Με double double ο Πέτρος Βαρθαλίτης έχοντας 15 πόντους, 22 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Διονύσης Καββαδίας με 7 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη.

Παίκτης-Κλειδί: Ο Πέτρος Σγουρός που σημείωσε 8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 8 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς: Που άλλου, από την άμυνα των νικητών.