Στο κλείσιμο της αυλαίας της 13ης αγωνιστικής της South Atlasleague 2 το βράδυ της Τρίτης η μόλις με μια διαθέσιμη πεντάδα στην αποστολή Na Ala Team (6-6) συγκρούστηκε στο κλειστό του Κορυδαλλού με τους ισόβαθμους Skylarkers, με τους δεύτερους να εκμεταλλεύονται το βάθος του πάγκου τους και να επικρατούν στα σημεία, για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν επί των αντιπάλων τους. 

Oι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και με τους Καπαρέλο και Ασημίδη (από 4π) προηγήθηκαν. Η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους έξι πόντους (Λεκκός 4, Πίπιδας 2) και με καλάθι του Μπουλουτσίκου τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ (6-14)!

Στη δεύτερη περίοδο η κατάσταση δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μείωσαν αρχικά χάρη στον οίστρο του Λεκκού (12π), οι Skylarkers όμως αντεπιτέθηκαν και με το δίδυμο Πιτσαβα (6), Τσαγγαρά (4) και το buzzer beater του Αλεξανδρή έφτασαν στο ημίχρονο με διαφορά επτά πόντων (22-29). 

Μετά την ανάπαυλα έπεσε ο ρυθμός. Η Νa Ala Team με τους Λεκκό (5) και Μπούτσιο (3) ροκάνιζε την απόσταση, φτάνοντας την στο ένα καλάθι. Στην αντίπερα όχθη οι "Ουράνιοι" σκόραραν με τους Ασημίδη (4) και Καπαρέλο (3) διατηρώντας την πρωτοπορία με 34-36 στο τριαντάλεπτο.

Οι Skylarkers μπήκαν αποφασιστικά στην τελευταία περίοδο τρέχοντας ένα επιμέρους 9-2 με την τριπλέτα Μπουλουτσίκου , Τσαγγαρά και Πιτσαβα (από 4). Η κούραση επηρεάσε τους αντιπάλους τους, που παρά την προσπάθεια από τους Λιακάκο και Λεκκό (από 5π) δεν κατάφεραν να απειλήσουν άμεσα. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους "ροζ" να πανηγυρίζουν δίκαια το τελικό 45-52 !

Στα στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (26-38%), παρά τρίποντα (33-13%) ή βολές (66-28%). Μοίρασαν περισσότερες ασιστ (8-13), έκαναν πιο πολλά κλεψίματα (9-14), υπέπεσαν σε λιγότερα λάθη (19-14), ενώ ισορροπία είχαμε στα ριμπάουντ (από 46).

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Ορέστης Πιτσαβας έχοντας 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος. Για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ και πιο αποδοτικός ήταν ο Δημήτρης Λεκκός με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Κλειδί της αναμέτρησης ήταν ο Σπύρος Τσαγγαράς που κατέγραψε 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις περισσότερες λύσεις που διέθεταν οι νικητές.