Για την φάση των 64 του Atlasbasket Cup οι Νυχτερίδες φιλοξένησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Sala Sport την Cobra Kai , με τις ομάδες να παραττάσονται αμφότερες με έξι διαθέσιμους παίκτες. Μετά από μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση οι πρώτοι όντας πιο εύστοχοι απέναντι στη ζώνη και με έμφαση στην άμυνα κατόρθωσαν να πάρουν την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του θεσμού.

Οι  ομάδες μπήκαν κάπως μουδιασμένες στο παρκέ, δίνοντας τον πρώτο λόγο στα μετόπισθεν. Μουλοβασίλης (4) & Νεκ.Αγγελόπουλος (3) από τη μία, Μοσχούλας (4) και Σακελλάρης (3) από την άλλη συνείσφεραν επιθετικά με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 9-9.

Το ..τανγκό δεν διακόπηκε ούτε στη δεύτερη περίοδο. Οι ομάδες προτίμησαν τη ζώνη , ένεκα των ολιγομελών ρόστερ που παρουσίασαν με την άμυνα να είναι το κυρίαρχο συστατικό τους. Καλαράς (5π) και Νεκ. Αγγελόπουλος (4) διακρίθηκαν από τις Νυχτερίδες, ενώ  για τους αντιπάλους τους Μοσχουλας, Φραγκογιάννης και Γουρζής σκόραραν από 3π έκαστος, με συνέπεια το 22-20 στο ημίχρονο.

Το τέμπο ανέβηκε μετά την ανάπαυλα με τους γηπεδούχους να βρίσκουν λύσεις αρχικά με τον Μουλοβασίλη (5) στο ζωγραφιστό. Στη συνέχεια ανέλαβε το...πυροβολικό, καθώς από το -3 (Τριχιάς και Φραγκογιάννης είχαν σκοράρει από 6π έκαστος) με τα αδέρφια Αγγελόπουλων (7π ο Νεκτάριος, 6 ο Νίκος) βρέθηκαν στο +8 (42-34) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Νυχτερίδες διαχειρίστηκαν συνετά το προβάδισμα τους. Με τον μυαλομένο Στασινόπουλο (4π) να καθοδηγεί και τους Καλαρά και Νικ.Αγγελόπουλο (από ένα τρίποντο) να σιγοντάρουν βρήκαν απέναντι τους μόνο τον Μοσχούλα (6π) συντηρώντας έτσι μια διαφορά πέριξ των 10 πόντων,με το τελικό 56-48να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν τη δίκαιη νίκη !

Mvp του αγώνα ήταν με double double ο Νεκτάριος Αγγελόπουλος με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ , 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και  1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος κι επίσης "διπλός" Λουκάς Μοσχουλας (14π, 11ρ, 1κλέψιμο).

Κλειδί του αγώνα :  Ο Δημήτρης Μουλοβασίλης με 9 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα  & 1 λάθη.

Οι Νυχτερίδες εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (44-29%) παρά τρίποντα (22-24%) και βολές (53-70%). Πήραν τα ριμπάουντ (44-39), είχαν καλύτερη δημιουργία (15-11 ασιστ), ένα παραπάνω κλέψιμο (9-8) και δύο περισσότερα λάθη (16-14)!

Που κρίθηκε η αναμέτρηση: Στην ευστοχία των νικητών από την περιφέρεια στο τρίτο δεκάλεπτο.