Στο φινάλε της 1ης φάσης του Atlasbasket Cup, οι Νυχτερίδες υποδέχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό τους De Troi Bisons και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλο το σαραντάλεπτο δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τα δόντια τους εξαρχής. Με πρωταγωνιστές τους Π.Στασινόπουλο (5), Μουλοβασίλη (4) και Νικ. Αγγελόπουλο (3) έφτασαν νωρίς σε διψήφια διαφορά που μειώθηκε χάρη στον Ρούσσο (4) με το επιμέρους σκορ του πρώτου δεκαλέπτου να είναι στο 15-8.

Οι Νυχτερίδες δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι ούτε στη 2η περίοδο  με την απόσταση να εδραίωνεται σε διψήφια τιμή χάρη στον Νεκ. Αγγελόπουλο (9) και τον Κονιδάρη (5). Για τους Bisons o Σταυρόπουλος (6) προσπαθούσε (αν και άστοχος από τη γραμμή των βολών), αλλά δεν ήταν αρκετός, με συνέπεια το 33-16 στο ημίχρονο.

Το τέμπο έπεσε μετά την ανάπαυλα χωρίς ωστόσο να αλλάξει η κατάσταση.  Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τη διαφορά με ομαδική δουλειά στο μπροστά μέρος του γηπέδου (Νεκ.Αγγελόπουλος 3, Π.Στασινόπουλος - Στρατάκος - Μουλοβασίλης από 2). Στην αντίπερα όχθη  Ρούσσος (με 6 πόντους), Σιαρές και Σταυρόπουλος (από 2π) βρήκαν στόχο. Σκορ τρίτης περιόδου 42 - 26.

Στην τελική ευθεία οι παίκτες του Κ.Στασινόπουλου με επιμέρους 19-3 έφτασαν ως το +32, με την τριπλέτα Καλαρά, Πανιτσίδη (από 6π) & Νεκ. Αγγελόπουλου (5π) σε μεγάλα κέφια ενώ οι "Βίσωνες" μείωσαν στο τέλος με τους Ρούσσο (3), Τερζή, Σιαρέ και Μπουλουτσίκο , με το τελικό 61-38 να είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας των ομάδων στην αναμέτρηση και απόλυτα δίκαιο !

Mvp του αγώνα ήταν ο  Νεκτάριος Αγγελόπουλος με 17 πόντους, 3/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ , 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και  1 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χαρ. Λαγογιάννης με 7 ριμπάουντ .

Κλειδί του αγώνα :  Ο Δημήτρης Μουλοβασίλης με 9 πόντους, 9 ριμπάουντ & 2 λάθη !

Που κρίθηκε η αναμέτρηση: Στα πιο γρήγορα και φρέσκα πόδια των νικητών