Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας η Nothing but Net υποδέχθηκε τους Warhawks BC. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 1 ημίχρονο. Ύστερα οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στο σκορ, έβαλαν τα σουτ και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 69-51!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο. 13-8 ήταν το επιμέρους σκορ με την Nothing but Net να αρχίζει να «χτίζει» μια καλή διαφορά. 5 πόντους πέτυχε ο Σανάϊ ενώ 3 είχε ο Ο. Κοντογιάννης. 5 πόντους είχε για τα «γεράκια» ο Παπαδόπουλος.

Πλήρως ισορροπημένη ήταν η 2η περίοδος. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σκληρό, αλλά ωραίο μπάσκετ, έτρεξαν στο γήπεδο, έβαλαν σουτ και προσέφεραν όμορφες φάσεις. 17-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Από 4 πόντους είχαν Α. Κοντογιάννης και Βλαχόπουλος για τους γηπεδούχους. Από 5 έκαστος είχαν Κοτσολέτης και Μαρκούτης.

Το πόδι στο γκάζι πάτησε η Nothing but Net στο 3ο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Κοτσίφη συνέχισε το γρήγορο της παιχνίδι, έβαλε τα τρίποντα και έφτασε στο +17. 26-14 ήταν το επιμέρους σκορ. 8 πόντους πέτυχε ο πολύ καλός επιθετικά Ξυπνητός, ενώ σχεδόν όλη η ομάδα σκόραρε. 7 πόντους είχε για τους φιλοξενούμενους ο Κοτσολέτης.

Με την διαφορά στους 17, διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η και τελευταία περίοδος. 6 πόντους είχε για τους νικητές ο Φλωρόπουλος, ενώ τόσους έβαλε ο Βαζαίος για τους ηττημένους. 69-51 ήταν το τελικό σκορ με την NbN να κερδίζει ξεκάθαρα επειδή επέβαλε τον ρυθμό της και έπαιξε αυτό το run and gun παιχνίδι της.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Κουτσός με 6 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 22 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Μαρκούτης με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ (2-1), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 11 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ν. Καραμάνης με 9 πόντους 6 ριμπάουντ (6-0), 3 ασίστ, 3 μπλοκ και 1 λάθος σε 23 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το run and gun παιχνίδι της NbN που δεν άφησε περιθώρια στους Warhawks BC!