Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας στο ΟΑΚΑ οι Orlando Tragic αντιμετώπισαν τους Trelakers. To παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον με τις 2 ομάδες να παίζουν πολύ καλό μπάσκετ. 50-45 ήταν το τελικό σκορ με τους Tragic να κερδίζουν στο τέλος αν και είχαν προηγηθεί μέχρι και με 16 πόντους!

Ισορροπημένο και μέτριο από παραγωγικής πλευράς ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. 7-9 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Trelakers να είναι μπροστά. 5 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Αβαράκης, ενώ από 2 καλάθια Μαυρόπουλος και Καραδέλης για τους φιλοξενούμενους.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι γηπεδούχοι στην 2η περίοδο. Έχοντας οδηγό τον Γκόρο που οργάνωνε με ορθό τρόπο, η ομάδα του Orlando πέρασε μπροστά στο σκορ. 15-5 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά υπέρ των Tragic να είναι στους 8 πόντους! 8 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Γκόρος. Στους 5 πόντους του Βαρθαλίτη περιορίστηκαν οι Trelakers.

Στο ίδιο momentum συνεχίστηκε και το 3ο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να φτάνουν μέχρι το +13. Για το Orlando τον χαβά του συνέχισε ο Γκόρος με 8 πόντους, ενώ πολύτιμες ήταν η βοήθειες του Χριστακίδη. Οι Trelakers έμειναν πίσω στο σκορ, ωστόσο συνέχισαν να προσπαθούν. 2 καλάθια πέτυχε ο Σγουρός και 3 πόντους ο Βαρθαλίτης.

Η 4η περίοδος ήταν χάρμα οφθαλμού. Οι 2 ομάδες τα έδωσαν όλα! Οι Trelakers αν και πίσω το σκορ προσπάθησαν, έμειναν με 4 παίχτες (λόγω φάουλ) και κόντεψαν να κερδίζουν το παιχνίδι. 50-45 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 5 πόντους είχε ο Γκόρος και 3 ο Κομιανός. 10 είχε ο Βαρθαλίτης και 6 ο Μαυρόπουλος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Γκόρος με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα. Ο Π. Βαρθαλίτης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ (9-2), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 5 λάθη σε 40 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Χριστακίδης με 7 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 5 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τον Γκόρο που τα έκανε όλα μέσα στο παρκέ!