Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ της North Atlasleague2 οι People Cafe (1-2) πέτυχαν τη δεύτερη τους νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος απέναντι στους Athenian Warriors (2-1) πιάνοντας τους στη βαθμολογία, εκμεταλλευόμενοι τα γρήγορα πόδια τους και την καλύτερη παρουσία τους στο ζωγραφιστό !

Στο πρώτο δεκάλεπτο αρχικά οι ομάδες συμβάδισαν. Για τους φιλοξενούμενους Κατσανάκης (4) και Περάτης (3π) βοήθησαν σημαντικά, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μυλωνάς (9π) μαζί με τους Ευθυμιάδη, Μαρουλή (από 4) και Δεληγιάννη (3π) άνοιξαν τον ρυθμό αποκτώντας διαφορά οκτώ πόντων (22-14) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η διαφορά έγινε διψήφια στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς οι γηπεδούχοι έσφιξαν την άμυνα , περιόρισαν τους αντιπάλους τους σε μόλις τέσσερις πόντους, ενώ μπροστά Μυλωνάς (8π) και Δεληγιάννης (3) ανέβασαν στροφές, φτάνοντας σε σχεδόν διπλό σκορ (35-18) στο ημίχρονο.  

Μετά τη διακοπή η απόσταση διευρύνθηκε ως το +21 χάρη στην όρεξη του Μυλωνά (6π), ενώ οι "Πολεμιστές" προσπάθησαν με τους Λεμονιά και Κατσανάκη (από 4π) να μειώσουν, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 47-32.

Διαδικαστικό το τέταρτο δεκάλεπτο. Η παρέα του Καρτσιμαδάκη είχε τον πλήρη έλεγχο συντηρώντας άνετα τη διαφορά, με τους Μαρουλή και Μυλωνά (από 3π) ενώ οι Warriors έδειχναν σαν να έχουν αποδεχθεί το αποτέλεσμα, με το τελικό 57-38 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Η στατιστική καταμαρτυρά τα πεπραγμένα του αγώνα. Οι νικητές ήταν καλύτεροι στα δίποντα (40-37%) παρά στα τρίποντα (10-16%) με τις ομάδες να έχουν το ίδιο ποσοστό (37%) σπό τη γραμμή των βολών. ήταν καλύτεροι στα ριμπάουντ (54-43), είχαν υπερδιπλάσιες ασίστ (16-7), περισσότερα κλεψίματα (7-1) και συνακόλουθα λιγότερα λάθη (2-11).

Ο αλάνθαστος Άγγελος Μυλωνάς με double double και 26 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και  δύο κλεψίματα ήταν αναμφίβολα ο MVP του αγώνα. Ο Βαγγέλης Αλεξιάδης ήταν αυτός που διακρίθηκε από τους ηττημένους, έχοντας 6 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Παίκτης «κλειδί» ο επίσης χωρίς λάθος Σωτήρης Δεληγιάννης, που είχε 8 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι νικητές με «κλειδί» τους αιφνιδιασμούς έχτισαν διαφορά κι απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα που διαχειρίστηκαν με ιδανικό τρόπο.