Στο πλαίσιο του αναβληθέν αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας οι Orlando Tragic αναμετρήθηκαν με την Rum and Gun. Το Orlando παρουσιάστηκε πιο έτοιμο από την RnG, επέβαλλε από νωρίς τον ρυθμό του και πήρε την νίκη με σκορ 39-54!

Το Orlando έθεσε από νωρίς τις βάσεις για την νίκη. Με πολλά τρεξίματα, κλεψίματα και αιφνιδιασμούς οι Tragic επέβαλλαν τον ρυθμό τους. 6-13 ήταν το επιμέρους σκορ στο 1ο δεκάλεπτο με την Rum and Gun να μένει πίσω με 7 πόντους. Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια έβαλε ο Γεωργόπουλος. 7 πόντους είχε για τους φιλοξενούμενους ο Χρηστακίδης.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος που ήταν ανώτερη επιθετικά. 12-21 ήταν το επιμέρους σκορ στο β’ μισό του 1ου ημιχρόνου με το Orlando να διευρύνει την διαφορά υπέρ του κατά 9 πόντους (+16). 5 πόντους είχε για την RnG ο Κοτοπούλης, με τον Γεωργόπουλο να ακολουθεί με 4. 9 πόντους είχε για το Orlando ο Σαρακηνός, 7 είχε ο Χρηστακίδη και 5 ο Ντάσιος.

Με το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κριθεί το Orlando άφησε το πόδι από το γκάζι. Το δεκάλεπτο αυτό ήταν πιο ισορροπημένο με την Rum and Gun να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της. 11-13 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να φτάνει τους 18 πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων. Από 2 καλάθια πέτυχαν έκαστος Γεωργόπουλος και Κοτοπούλης για τους γηπεδούχους. Από 4 πόντους είχαν επίσης Ντάσιος, Σαρακηνός και Κομιανός για το Orlando.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 4η περίοδος με την RnG να μειώνει κατά 3 πόντους την διαφορά. Αυτή σταθεροποιήθηκε στους 15 πόντους με το 39-54 να είναι το τελικό σκορ. 10-7 ήταν το σκορ της περιόδου. Για τους νικητές 3 πόντους πέτυχε ο Ντάσιος. 3 καλάθια έβαλε ο Κοτοπούλης και 2 ο Γεωργόπουλος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Σαρακηνός με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 28 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ι. Γεωργόπουλος με 15 πόντους, 14 ριμπάουντ (11-4), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 5 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Δ. Γκόρος με 9 ριμπάουντ (7-2), 8 ασίστ, 4 κλεψίματα και 7 λάθη σε 32 λεπτά συμμετοχής!