Άνετη επικράτηση για τους RED ROCK απέναντι στους SOUTHERNS για την 11η αγωνιστική.

Το ματς ξεκίνησε χωρίς κάποια ομάδα να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ από νωρίς. Με καλάθια των Στεφάνου και Τσέκα το σκορ έγινε 4-4 ενώ ο Τσέκας έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για πρώτη και μοναδική φορά στο ματς. Οι Σαράντου και Νίνος έκαναν το 8-6 ενώ ο Σαράντου έκανε και το 11-6. Και πάλι ο Στεφάνου με σουτ έφερε το ματς στους 7. Ο Πετρογιωργάκης που ήρθε από τον πάγκο με 2 συνεχόμενα τρίποντα έκανε το 13-12 ενώ με τη λήξη του δεκαλέπτου ο Στεφάνου και πάλι με τρίποντο αυτή τη φορά έκανε το 16-11!

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τους SOUTHERNS καθώς είχαν τεράστια αστοχία και πολλά λάθη στις προσπάθειες τους. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοράρουν μόλις 3 πόντους με τον Μανίκα και μάλιστα στο τέλος του δεκαλέπτου. Αντίθετα οι RED ROCK σκόραραν 20 πόντους με τους Σαράντου (6), Στεφάνου (9), Νίνο(2), Καυκά (2) και Αμβροσίου (1). Το ημίχρονο έκλεισε στο 36-14.

Το 3ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με δίποντο του Μανίκα και τρίποντο του Πετρογιωργάκης αλλά ο Στεφάνου απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Οι Σαράντου και Καυκάς αύξησαν τη διαφορά αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 43-25. Με 2/2 τρίποντα από Στεφάνου και Νίνο η διαφορά ξέφυγε και πάλι στους 20. Κάθε προσπάθεια να πλησιάσουν οι SOUTHERNS έβρισκε άμεση απάντηση από τους RED ROCK με την περίοδο να κλείνει στο 53-35 με καλάθια των Σιγάλα και Σαράντου.

Το τελευταίο δεκάλεπτο δεν έφερε την ανατροπή για τους SOUTHERNS. Οι Στεφάνου με δίποντο και με τρίποντα των Σαράντου και Σαφρά έγινε το 61-35. Οι Κοντόπουλος και Μανίκας μείωσαν στους 20. Οι άμυνες σε εκείνο το σημείο άνοιξαν αρκετά και παίχθηκε γρήγορο μπάσκετ με καλάθια εκατέρωθεν και τη διαφορά σταθερά πάνω από τους 20 πόντους. Οι Κοντόπουλος και Μανίκας στο τέλος κατάφεραν να μειώσουν στους 17 με το σκορ να κλείνει στο 70-53.

MVP της αναμέτρησης ο Στεφάνου με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Για τους SOUTHERNS ξεχώρισε ο Τσέκας με 16 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στο πολύ κακό 2ο δεκάλεπτο των φιλοξενούμενων που δεν βρήκαν τις δυνάμεις για ανατροπή χάρη και στην σταθερότητα των RED ROCK σε όλα τα δεκάλεπτα και την φοβερή ευστοχία τους.