Για την όγδοη στροφή της South Atlasleague2 οι Skylarkers (5-2) φιλοξένησαν το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό στο ντέρμπυ της αγωνιστικής τους ισόβαθμους Beasleys και πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σε άμυνα κι επίθεση επικράτησαν με σχετική άνεση μένοντας μόνοι στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Στην ισορροπία και τη σχετική αστοχία κινήθηκε ο αγώνας αρχικά , με τις ομάδες να προσπαθούν να προσαρμοστούν η μία στην άλλη. Για τους γηπεδούχους από ένα τρίποντο σημείωσαν οι Αραούζος και Ζαχαρίου ενώ για τους αντιπάλους τους ο Καστάνης ήταν ο πιο παραγωγικός με 6 πόντους, ο Δραγκιώτης έβαλε το τριποντάκι του και με τις βολές του Α.Καραγιαννίδη προηγήθηκαν με 9-11 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στη συνέχεια χάρη στο ντουέτο Α.Καραγιαννίδη και Ακαρέπη ( από 7π έκαστος), και παρά την προσπάθεια του Παπαγεωργίου (8π) στην αντίπερα όχθη, πήραν διψήφια απόσταση (23-33) στο ημίχρονο.

Οι Beasleys μπήκαν φορτσάτοι μετά την ανάπαυλα αυξάνοντας τη διαφορά ως το +19 με τον Γάτσιο (4π) και τις τρίποντες βόμβες των Α.Καραγιαννίδη, Ακαρέπη και Καστάνη. Περιόρισαν τους Skylarkers με μόλις 9 πόντους (Ζαχαρίου 3, Αραούζος , Αλέξης και Γόνης από 2) κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο 32-49.

Τα τελευταία δέκα λεπτά έπεσε ο ρυθμός. Ο Παπαγεωργίου (8π) έκανε ότι μπορούσε, ενώ πήραν χρόνο όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες για τους "Ουράνιους" χωρίς όμως να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού, καθώς στην άλλη πλευρά ο Γιαννούλιας (3) σκόραρε από μακριά και οι Α.Καραγιαννίδης, Γάτσιος και Καστάνης συνέβαλαν στο καθόλα δίκαιο τελικό 44-58 !

Τα στατιστικά αποτυπώνουν τα τεκταινόμενα της αναμέτρησης. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα ( δίποντα 32-43%, τρίποντα 18-20% και βολές 33-57%). Απώλεσαν τα ριμπάουντ (51-40),  έχοντας περισσότερες ασιστ (10-11), κλεψίματα (4-11) και συνακόλουθα πιο λίγα λάθη (12-8).

Mvp : Με double double o αλάνθαστος Άγγελος Καραγιαννίδης που είχε 14 πόντους, 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 κλεψίματα. Πολυτιμότερος των ηττημένων ο Ορέστης Πιτσάβας με 2 πόντους, 19 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Κλειδί : Ο Γιάννης Καστάνης με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στην απόδοση των νικητών μετά το αρχικό δεκάλεπτο.