Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της AtlasLeague 1 για τον νότιο όμιλο, οι Southerns υποδέχθηκαν τους Legends στο Κλειστό Θ. Πούτος του Κορυδαλλού.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ένα 7-0 σερί για τους φιλοξενούμενους και 5 πόντους από τον Οικονόμου (1 τρ). Οι «Νότιοι» άργησαν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα βρίσκοντας τους πρώτους τους πόντους με τον Κοντόπουλο στα 6:50. Με δύο συνεχόμενα τρίποντα από Οικονόμου και Σωτηρόπουλο έπειτα, οι «μαύροι» έφτασαν σε διψήφια διαφορά (4-15) ενώ με πρωταγωνιστές στη συνέχεια τους Κούβαρη και Παρασκευόπουλο πήγαν στο 12-22, με τον Κολυβά να διαμορφώνει το 14-22 της πρώτης περιόδου.

Συνέχεια στην πολύ καλή τους εμφάνιση έδωσαν οι γηπεδούχοι φτάνοντας στο +14 (18-32) με πολύ καλούς Κοσμά, Τσέκερη και Παρασκευόπουλο. Θετική παρουσία για τους κόκκινους είχε ο Παπαδόπουλος με 6 συνεχόμενους πόντους αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μαζευτεί η διαφορά. Με τρίποντο του Χαλά και δίποντο του Κοσμά διαμορφώθηκε το 23-37 του ημιχρόνου.

Η επιθετική δυστοκία των «Νότιων» συνεχίστηκε, με επιθετικό τους απολογισμό στο τρίτο δεκάλεπτο τους μόλις 4 πόντους των Τσέκα και Κοντόπουλο. Με 14 πόντους ολοκλήρωσαν το τρίτο δεκάλεπτο οι Legends με εξαιρετική παρουσία από τον Λουκά.

Οι 24 πόντοι διαφορά που έχτισαν οι «μάυροι» ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθούν στο τέλος με τους «κόκκινους» ωστόσο να κάνουν την προσπάθεια τους μέσω των Κοντόπουλου, Τσέκα και Παπαδόπουλου, έχοντας συνολικά θετική παρουσία στην τέταρτη περίοδο. Με ένα δίποντο του Δροσόπουλου και δύο συνεχόμενα τρίποντα του Παρασκευόπουλου ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι νικητές. Τελικό σκορ 41-59 με τις δύο ομάδες να έχουν ρεκόρ 2-4 στη βαθμολογία.

MVP του ματς ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος με 16π (3/5 δίπ, 3/5 τρίπ), 8ριμ, 4ασ, 1κλ

Παίκτης-Κλειδί της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Οικονόμου 12π, 6 ριμπ, 1ασ, 2κλ

Που κρίθηκε το ματς: Στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Southerns στο επιθετικό κομμάτι και στο καλό ποσοστό των Legends πίσω από τη γραμμή των 6,75 (8/19 τρίποντα / 42,1%)