Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής, οι Sun City Drink Team, αντιμετώπισαν τους L. A Slippers  για την 5η αγωνιστική, της Atlas Summer League 2 (Ανατολή), με τους γηπεδούχους να επικρατούν, με 55-44, φτάνοντας τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα.

Χαμηλό σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους Drink Team να παίρνουν από την αρχή προβάδισμα και να μην το χάνουν ποτέ ξανά. Κέρδισαν με 16-5 την πρώτη περίοδο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή σε αυτό το διάστημα τον Τάτση με 8 πόντους, την ίδια ώρα που για τους Slippers σκόραρε μόνο ο Δούσκας.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρίποντου Λόη και δίποντα των Γεωργόπουλου, Καπώνη, για το 23-5 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά μέχρι εκείνη την ώρα, αλλά στη συνέχεια οι «αλμπισελέστε» έδειξαν δείγματα ανάκαμψης. Αρχικά ο Μεσεδάκης έγινε ο δεύτερος παίκτης για την ομάδα του που συνδέθηκε με το καλάθι, με τους Ευσταθίου, Ράφτη, Τζαβελάκη και Γεωργιάδη κατά σειρά, να σκοράρουν, «τρέχοντας» ένα σερί 10-0 για τους φιλοξενούμενους που μείωσε το σκορ σε 23-15. Τελικά, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με 25-15, μετά από καλάθι του Οικονόμου.

Με την έναρξη του Β΄μέρους, ο Κατσαρός που έδωσε αρκετές λύσεις σε άμυνα και επίθεση, σκόραρε για το 25-17, με τον ίδιο παίκτη λίγο αργότερα να πετυχαίνει γκολ-φάουλ, για το 27-22. Το μομέντουμ άνηκε στους Slippers που έφτασαν μέχρι την ισοφάριση μετά από σπουδαία ατομική προσπάθεια του Μεσεδάκη και τρίποντο του Τζαβελάκη (27-27). Οι Drink Team κάλεσαν τάιμ-άουτ που μάλλον τους αφύπνησε, καθώς επέστρεψαν άλλη ομάδα μετά τη σύντομη διακοπή και με μπροστάρηδες του Οικονόμου και Τάτση, «έτρεξαν» επιμέρους 10-2 στο κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου (39-29).

Το τελευταίο μέρος ξεκίνησε με δύο πόντους του Τσόλια και τέσσερις του Οικονόμου, για το +17 (46-29) των «μπλε». Σειρά των L.A να πραγματοποιήσουν δικό τους 6-0 (46-35) με καλάθια των Δούσκα και Γεωργιάδη, με τη διαφορά λίγο αργότερα να πέφτει και πάλι σε μονοψήφιο νούμερο, μετά από τρίποντη βόμβα του Ράφτη (48-40). Συνέχεια όμως δεν υπήρχε για τους φιλοξενούμενους που παρά την προσπάθειά τους στο φινάλε της αναμέτρησης, είχαν να αντιμετωπίζουν και την πίεση του χρόνου, με τους Drink Team να διαχειρίζονται άψογα τις τελευταίες τους επιθέσεις και να φτάνουν στο ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 55-44.

MVP: Ο Γιώργος Τάτσης ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 16 πόντους, μετρώντας επιπλέον τέσσερα ριμπάουντ και δύο κλεψίματα.

Παίκτης Κλειδί: Ο Νίκος Οικονόμου ακολούθησε σε απόδοση, με 14 πόντους, δέκα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και μία τάπα. 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θέμης Δούσκας με εφτά πόντους, δέκα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κλεψίματα και μία τάπα.

Που κρίθηκε το ματς: Οι στατιστική αποτυπώνει την ανωτερότητα των Drink Team στην αναμέτρηση, καθώς υπερτερούν σε όλους τους τομείς.