Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου group του Atlas Summer League 2 οι Terror East αναμετρήθηκαν με τους Proboraptors. Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να έχουν τα ηνία του αγώνα από το 1ο λεπτό του αγώνα! 36-51 ήταν το τελικό σκορ με τους «δεινόσαυρους» να παίρνουν την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα!

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ξεκίνησαν οι Raptors. Με γρήγορες επιθέσεις, επιθετικά ριμπάουντ, όμορφη μεταφορά της μπάλας και σκληρή άμυνα επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Δημιούργησαν μια διαφορά 16 πόντων και έθεσαν από νωρίς τις βάσεις της νίκης τους. 7-23 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Terror East να μην μπορούν να αντιδράσουν. 9 πόντους είχε για τους φιλοξενούμενους ο Λουμάκος. 1 τρίποντο πέτυχε ο Κουλούκης για τους γηπεδούχους.

Από τους 23 πόντους του 1ου δεκαλέπτου, οι Raptors έπεσαν στους 2 στην 2η περίοδο. Οι Terror East συνήλθαν από το κάζο του 1ου δεκαλέπτου, έπαιξαν καλύτερα, πέτυχαν 9 πόντους και κατάφεραν να μειώσουν. Η διαφορα έπεσε στους 9 πόντους. 1 τρίποντο πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Καλοπήτας, ενώ από 1 καλάθι είχαν Τάτσης, Σαπουντζής και Νίτσικας. 2 πόντους είχε ο Κατσιμίκας για τους φιλοξενούμενους.

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν ωραίο και σκληρό μπάσκετ. 10-10 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να μένει σταθερά στους 9 πόντους. Για τους Terror East Τάτσης και Σαπουντζής είχαν από 3 πόντους. 2 καλάθια πέτυχε ο Μουσούντας για τους Proboraptors.

Στο 4ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν ξανά το πόδι στο γκάζι. Πέτυχαν 16 πόντους, δέχθηκαν 10 και «καθάρισαν» το παιχνίδι. 36-51 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα! Για τους νικητές 7 πόντους είχε ο Λουμάκος. 3 πόντους έβαλε ο Τάτσης για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Κατσιμίχας με 4 πόντους, 11 ριμπάουντ (5-6) και 2 ασίστ σε 25 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Νίτσικας με 7 πόντους, 13 ριμπάουντ (10-3), 1 ασίστ και 1 μπλοκ σε 25 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Β. Μουσούντας με 8 πόντους, 7 ριμπάουντ (4-3), 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 31 λεπτά αγώνα!