Στο πλαίσιο της Α1 κατηγορίας για την 21η αγωνιστική η Tune Squad αναμετρήθηκε με τους Squidballz. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ' όλη την διάρκεια του με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα για όλα! 52-56 ήταν το τελικό σκορ με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν στις λεπτομέρειες!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σκληρό, αλλά παράλληλα γρήγορο μπάσκετ. Τα έδωσαν όλα και αυτό φάνηκε. 14-17 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Squidballz να παίρνουν αέρα 3 πόντων. 5 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Αντωνίου και 4 ο Παπαδάτος. 6 είχε ο Μανιός και από 4 Οικονομούλας και Καλαποθαράκος για τους Squidballz!

Η Tune Squad μείωσε στην 2η περίοδο. Το τέμπο συνέχισε να είναι γρήγορο με τις 2 ομάδες να ανταλλάσσουν συνεχώς καλάθια. 12-10 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να πέφτει στο μισό καλάθι. 5 πόντους πέτυχε για την TS ο Θωμάς με τον Χαρίση να ακολουθεί με 3 πόντους. 8 είχε για τους φιλοξενούμενους ο Δρακόπουλος.

Ισορροπημένο ήταν και το 3ο δεκάλεπτο, κάτι που το μαρτυράει το επιμέρους 10-10. Η διαφορά παρέμεινε στον πόντο με τους Squidballz να κρατάνε την διαφορά υπέρ τους με νύχια και με δόντια. Τρομερή ήταν και η προσπάθεια των γηπεδούχων. Ο Τσαντζαλής πήρε σειρά στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους με 5 πόντους. 4 είχε ο Μανιός και 3 ο Δρακόπουλος για τους Squidballz.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν χάρμα οφθαλμών. Οι 2 ομάδες έπαιξαν τρομερό μπάσκετ. Είδαμε τρίποντα, σκληρές άμυνες και αιφνιδιασμούς. 16-19 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Squidballz να παίρνουν την νίκη στις λεπτομέρειες. 52-56 ήταν το τελικό σκορ. Τα 4 τρίποντα που έβαλε η εκπληκτική Tune Squad δεν ήταν αρκετά. 7 είχε ο Οικονομούλας και 6 ο Καλαποθαράκος για τους νικητές!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Μανιός με 12 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 38 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θ. Θωμάς με 9 πόντους, 16 ριμπάουντ (13-3), 1 ασίστ και 2 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Χ. Οικονομούλας με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 2 ασίστ και 1 λάθος σε 35 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με Ηλιόπουλο και Οικονομούλα να είναι καθοριστικοί για τους νικητές!