Τεράστια νίκη για την ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στους THE ROYALS με 59-62.

Με καλάθια των Παπανικολάου και Λαζαρίδη έγινε το 0-4 αλλά με τρίποντο του Αρτινού και καλάθια των Φώτογλου και Δέδε οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά. Ο Κυπριανός απάντησε με τρίποντο ενώ οι Τσάγκας και Θεοδωρόπουλος έκαναν το 7-12. Ο Φώτογλου με τρίποντο κατάφερε να μειώσει ενώ ο Παπανικολάου έκανε το 10-14.

Με καλάθι του Θεοδωρόπουλου και τρίποντο του Τσάγκας η διαφορά στα πρώτα λεπτά ήταν στους 5 πόντους. Με έμμεσο τρίποντο όμως του Δέδε και τρίποντο του Φώτογλου οι γηπεδούχοι πέρασαν ξανά μπροστά στο ματς. Οι ROYALS είχαν πάρει φωτιά στο 2ο δεκάλεπτο με τους Μαργωμένο και Φώτογλου να σκοράρουν ξανά τρίποντα για το 28-21. Ο Λαζαρίδης με δικό του τρίποντο μείωσε αλλά λίγο πριν το τέλος ο Φώτογλου με δικό του τρίποντο έκανε το 33-24!

Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 11 πόντους με τον Κυριαζή. Με έμμεσο τρίποντο του Λαζαρίδη η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ μείωσε αλλά ο Φώτογλου με το 5ο προσωπικό του τρίποντο έκανε το 40-31. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 5 αλλά ο Φωτεινός έκανε το 43-35. Οι Λαζαρίδης και Χαλιλόπουλος κατάφεραν να μειώσουν ενώ ο Τεπενκιόζης με τρίποντο έκανε το 45-42. Στο καλάθι του Δέδε απάντησε ο Κυπριανός ενώ ο Δέδες με καλάθι και φάουλ έκανε το 50-44.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό. Με εκατέρωθεν καλάθια έγινε το 54-48 ενώ ο Δέδες έκανε από κοντά με ωραία κίνηση το 56-48. Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν με τον Κωστούλα να σκοράρει 2/2 βολές, τον Παπανικολάου να ευστοχεί σε 1/2 και ένα δίποντο ενώ ο Θεοδωρόπουλος μείωσε στον πόντο. Λίγο πριν το τέλος ο Δέδες έκανε το 58-54 αλλά ένα φοβερό τρίποντο του Κυπριανού έφερε το ματς στον πόντο. Ο Δέδες με 1/2 βολές έκανε το 59-57 αλλά ο Θεοδωρόπουλος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 59-59. Την απίστευτη νίκη της ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ έδωσε στο τελευταίο λεπτό ο Τσάγκας με τρίποντο κάνοντας το 59-62!

MVP της αναμέτρησης ο Λαζαρίδης με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Δέδες με 21 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στα φοβερά ψυχικά αποθέματα των φιλοξενούμενων που επέστρεψαν από το -8 και στο φοβερό τρίποντο του Τσάγκα.