Για την πέμπτη στροφή του πρώτου γκρουπ της North Atlasleague2 το Τρένο αντιμετώπισε το βράδυ της Κυριακής τους Athenian Warriors και μετά από μάχη σαράντα λεπτών πήρε το τέταρτο σερί ροζ φύλλο, παραμένωντας στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν λίγο καλύτερα προηγούμενοι με 9-3  χάρη στους Πουλημένο και Δημητρίου (από 5π) , με τους αντιπάλους τους να αντιδρούν πραγματοποιώντας ένα επιμε΄ρους 9-17 με το δίδυμο Δημητρακόπουλου (10π) και Λούβαρη (9) προσπερνώντας με 14-20 στο τέλος της πρώτης περιόδου. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με όρεξη στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον Κατσώνη (5π) και με σερί 9-0 πήραν το προβάδισμα με 23-20. Ο Δημητρακόπουλος ωστόσο δεν τους άφησε να το χαρούν καθώς με 8 πόντους (και δύο τρίποντα) έφερε τους Πολεμιστές μπροστά με 26-31 στου δρόμου τα μισά.

Μετά τη διακοπή το παιχνίδι έγινε αρκετά physical με τις ομάδες να βαδίζουν πλάι πλάι. Δημητρίου (6π) και Τσιώτας (5)  πρωταγωνίστησαν για το Τρένο, ενώ στην άλλη πλευρά η πολυφωνία των Αλεξιάδη (4), Λούβαρη, Δημητρακόπουλου και Απέργη (με 3 πόντους έκαστος) ήταν αυτή που κράτησε το προβάδισμα με βραχεία κεφαλή (47-48) για τους Warriors στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η μάχη εντάθηκε καθώς ο ρυθμός ανέβηκε. Οι γηπεδούχοι είχαν οδηγό τον Πουλημένο (10π) και συμπαραστάτες τους Νικηφόρο (5) και Δημητρίου (3) με το παιχνίδι να πηγαίνει κατοχή κατοχή και την πίεση των Πολεμιστών (Δημητρακόπουλος 5, Λούβαρης & Απέργης από 4) να εντείνεται. Διαχειρίστηκαν όμως καλύτερα τις κρίσιμες λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά, παρότι οι αντίπαλοι τους  προηγήθηκαν με 59-62 , 2'.30" πριν το τέλος. Ο Πουλημένος έκανε με δύο συνεχόμενα drive το 63-62, ο Απέργης με δύο βολές ανταπέδωσε και ήρθε ο Νικηφόρος με βόμβα τριών πόντων να βάλει μπροστά το Τρένο. Ο Αλεξιάδης ωστόσο με ωραίο πικ ν ρολ ισοφάρισε με τον Κιουρκτσόγλου να βάζει 1/2 στα 25" και να κάνει κρίσιμο κλέψιμο, ενώ ο Τσιώτας με 2/2 ολοκλήρωσε την επικράτηση των "πράσινων" με 69-66 !

Στα στατιστικά της αναμέτρησης υπήρξε σχετική ισορροπία στην εκτέλεση (38-37% δίποντα , 30-31% τρίποντα) εκτός των βολών (35-72%). Οι νικητές πήραν τα ριμπάουντ (48-46), έδωσαν δύο παραπάνω ασιστ (9-7), είχαν δύο περισσότερα κλεψίματα (5-3) και υπέπεσαν στα μισά λάθη (7-14).

Mvp του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Πουλημένος με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ , 3 ασίστ και 2 λάθη. Για τους ηττημένους καλύτερος εμφανίστηκε ο Μίλτος Δημητρακόπουλος με 26 πόντους, 3 ριμπάουντ , 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Key player: Ο πύργος Κώστας Κιουρκτσόγλου με 7 πόντους, 16 ριμπάουντ , 1 ασίστ, 2 κοψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στην ψυχραιμία των νικητών και την παρουσία του Πουλημένου στα τελευταία λεπτά.