Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για το 1ο group της Α2, το Τρένο αντιμετώπισε τους Bandicoots. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο 1ο μισό. Στην συνέχεια το Τρένο πάτησε το πόδι στο γκάζι, γύρισε το παιχνίδι και πήρε την νίκη! 71-59 ήταν το τελικό σκορ.

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα με τους Bandicoots να δημιουργούν μια διαφορά 2 πόντων. 12-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Για το Τρένο 5 πόντους είχε ο Κουτρουμπής, ενώ για τους Bandicoots 6 είχε ο Τσουκαλάς και 4 ο Κωσταβέλης.

Στην 2η περίοδο οι Bandicoots «όργωσαν» το παρκέ. Με ονειρικό μπάσκετ και όμορφες συνεργασίες επέβαλλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν στο +9. 14-21 ήταν το επιμέρους σκορ με το Τρένο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Για τους γηπεδούχους 2 τρίποντα έβαλε ο Δημητρίου. Από 10 πόντους έβαλαν Παλατζίδης και Κωσταβέλης για τους Bandicoots.

1 δεκάλεπτο ήταν αρκετό για το Τρένο… Με επιμονή και υπομονή οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι. Έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο, έβαλαν τα σουτ και μετέτρεψαν το-9 σε +4. 22-9 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Bandicoots να έχουν κολλήσει επιθετικά και αμυντικά! 9 πόντους έβαλε ο Πουλημένος και 6 ο Δημητρίου. 5 είχε για τους εκτός ρυθμού Bandicoots ο Κωσταβέλης.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το 4ο δεκάλεπτο με το Τρένο να μην δίνει περιθώρια στους Bandicoots να αντιδράσουν. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν με τον ίδιο τρόπο και είδαν την διαφορά να φτάνει τους 12 πόντους! 23-15 ήταν το επιμέρους σκορ. 9 είχε για τους νικητές ο Κιούρκτζογλου και 8 ο Πουλημένος. 8 είχε ο Παλατζίδης για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ Κιούρκτζογλου με 9 πόντους, 9 ριμπάουντ (6-3), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 26 λεπτά αγώνα. Ο Ε. Κωσταβέλης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ (13-0), 4 ασίστ, 5 κλεψίματα και 1 λάθος σε 37 λεπτά συμμετοχής.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Δ. Πουλημένος με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ (7-3), 2 ασίστ και 1 λάθος σε 28 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το mentality και την ευστοχία του Τρένου!