Με πολύ καλή άμυνα κι άψογη συνεργασία στην επίθεση οι Heat έφτασαν στην άνετη επικράτηση επί των Vikings με τελικό σκορ 66-21.Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Heat να παίρνουν γρήγορα προβάδισμα 12 πόντων (12-0) χάρη στο δυνατό ξεκίνημα από τον Γιορνταμηλάκη που πέτυχε 5 πόντους στις πρώτες επιθέσεις και 4 πόντους απ' τον Τσίτσο.

Ακολούθησε ένα 4-0 από τους Vikings με σκορ από Λιάκο και Μπεχράκη για να κλείσει το δεκάλεπτο στο 14-4 με δύο βολές του Ηλιαδάκη.Δυνατό ξεκίνημα από τους Vikings στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου,διάστημα στ' οποίο έτρεξαν σερί 2-6 με Λεωτσάκο και Ζαχαράτο στα 3 πρώτα λεπτά (16-10) για να έρθει η απάντηση από τους Heat μ' επιμέρους σκορ 10-0 με σκορ από Παρασκευόπουλο Νίκο,Κοκκαλίδη και Παρασκευόπουλο Αναστάσιο για να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 26-10.

Παρόμοιο σκηνικό και στην 3η περίοδο με τους Heat να πιέζουν ακόμα περισσότερο στην άμυνα και μ' επιμέρους σκορ 25-5 με τον Αρβανιτάκη να εκτελεί από τα 6,75 και τον Ηλιαδάκη να κυριαρχεί και στις δύο άκρες του γηπέδου με σκορ αλλά και φοβερή άμυνα (και ριμπάουντ) το σκορ στο τέλος του δεκαλέπτου ήταν 51-15.

Στην τελευταία περίοδο συνεχίστηκαν οι δοκιμές στα συστήματα τους από τους Heat κι η δυνατή άμυνα και μ' επιμέρους σκορ 15-6 προέκυψε το τελικό σκορ 66-21.

MVP του αγώνα ο Ιωάννης Ηλιαδάκης με 17 πόντους (double double με ριμπάουντ) ενώ για τους Vikings ξεχώρισε ο Λεωτσάκος με 8 πόντους.