Στο κλειστό της Καισαριανής για την δεύτερη αγωνιστική οι WolfPack αντιμετώπισαν τους HOopfelas. Με τους γηπεδούχους να ζευγαρώνουν εύκολα τις νίκες σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είναι πλέον στο 0-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλύτερα για τους Λύκους, οι οποίοι στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν ένα προβάδισμα με 12-4 με τα αδέρφια Κώστα και Γιάννη Γιαννόπουλου και τον Μπρούστα να τους οδηγούν σε αυτό. Για να έρθουν τα τρίποντα των Fang και Δαμόπουλου να κλείσουν την ψαλίδα στο 16-12 του δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι WolfPack κατάφεραν με τρίποντο του Κωνσταντάτου και πόντους του Κώστα Γιαννόπουλου να πάνε την διαφορά στο +12 (27-15). Στα πρώτα 4 λεπτά της περιόδου. Όμως στην συνέχεια έχασαν την επαφή με το καλάθι σκόραραν μόλις 2 πόντους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Οπότε αυτό εκμεταλλευτήκαν κάπως οι Hoopfelas για να μειώσουν στο 29-21 του ημιχρόνου. Με τις επιθετικές λύσεις να τις δίνουν οι Μπενέας και ο Μπέλμπας.

Το δεύτερο μισό άρχισε με τις δύο ομάδες να σκοράρουν ενάλλαξαν με τρίποντα οι φιλοξενούμενοι των Μάλαμα και Μπέλμπα, απάντησαν στους πόντους που σημείωναν οι Λύκοι. Στο σημείο εκείνο όμως οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι, με Γιαννόπουλους, Μπαρμπαγιάννη, Κωνσταντάτο και Αγγελόπουλο να κάνουν ένα 16-0 σερί. Το σερί αυτό σταμάτησε στο 3 λεπτό της τέταρτη περιόδου, μετά από τρίποντο του Δαμόπουλου για το 52-30. Τα πάντα είχαν τελειώσει και οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση και πολλές αλλαγές στα πρόσωπα μέχρι την λήξη του αγώνα. Για να έρθει εύκολα το τελικό 62-44.

Μέσα από την ομαδική προσπάθεια, θα πούμε πως ξεχώρισε ο Γιώργος Γιαννόπουλος που παίρνει τον τίτλο του Mvp για τους WolfPack.