Για την έβδομη αγωνιστική της Νorth Atlasleague3 το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ το Χάος (2-4) φιλοξένησε τους Last Dancers (3-2) με τους δεύτερους να κατακτούν στο νήμα τη νίκη χάρη στο καλύτερο τους φίνις.

Οι φιλοξενούμενοι με το δίδυμο Χ.Σ.Λυντέρη (6) και Σουσανίδη (5) ξεκίνησαν δυναμικά με 2-9 ωστόσο  ο Πούλος (4) με ένα 5-0 μείωσε σε 9-11 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Δεν άλλαξε η κατάσταση στη συνέχεια. Η μάχη χαρακωμάτων δεν διακόπηκε, με τους Πούλο (6) και Καθαράκη (4) να βρίσκουν στόχο από τη μία πλευρά, ενώ το ντουέτο Χ.Σ.Λυντέρη (4) και Σουσανίδη (5) ήταν οι αποκλειστικοί σκόρερ των Χορευτών, με τον δείκτη του σκορ να είναι στο 22-20 στου δρόμου τα μισά .

Ίδια και απαράλλαχτη η εικόνα και μετά τη διακοπή. Για τους Dancers Σουσανίδης με επτά και Χ.Σ. Λυντέρης με τέσσερις κράτησαν μπροστά με βραχεία κεφαλή την ομάδα τους, ενώ  Λάμπος (4) και Καθαράκης (3) συνέβαλαν στο 32-33 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι πήγε κατοχή με κατοχή. Οι γηπεδούχοι παίρνοντας σκορ από όλο σχεδόν το ρόστερ (Καθαράκης 3, Αλεξόπουλος, Χατζησωτηρίου, Μπαλάσης, Κοραλης από 2) προηγήθηκαν με 44-42, ένα λεπτό πριν το τέλος, όμως ένα 4-0 των αντιπάλων τους με το τρίποντο του Τάσιου στα 40" τους έβαλε μπροστά, με τον Καραπιστόλη να χάνει το τρίποντο για την ισοφάριση και να σημειώνει στη λήξη το τελικό 46-47, με τους Last Dancers να αποδρούν με το “διπλό” !

Mvp του αγώνα ήταν με double double ο Κώστας Σουσανίδης. Είχε 21 πόντους, 18 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 3 λάθη. Ο Θανάσης Πούλος ξεχώρισε για τους ηττημένους με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και4 λάθη.

Key player: Ο Στέργιος Χ. Λυντέρης με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στην πιο ψύχραιμη διαχείριση των νικητών στο τέλος!