Σαββατόβραδο στο Sala Sport και για την όγδοη στάση της West Atlasleague1 η Air-μπώλ (3-4) υποδέχθηκε τους Mpasketikous (4-2) με τους δεύτερους να επιβάλλουν το ρυθμό τους μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και να φτάνουν στο πέμπτο ροζ φύλλο που τους διατηρεί στην πρώτη τετράδα του ομίλου.

Οι ομάδες ήταν συγκρατημένες στα πρώτα λεπτά, παίζοντας αναγνωριστικά. Κανάκης και Πολίτης (από 4) σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, με τον Μουσταφέρη (4) να απαντά περιστασιακά , για το 6-10 του αρχικού δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο οι Mpasketikoi με τον Κουβαρά να βλέπει το καλάθι σα βαρέλι (17 πόντοι με 4 τρίποντα) πήραν διψήφια διαφορά (επίσης, Πολίτης και Κωλέτσης από 4π). Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Μουσταφέρη, Σαπέρα και Ραπτοδημο (από 4 έκαστος), για το 22-37 του πρώτου μέρους.

Μετά την ανάπαυλα η παρέα του Καραγκιβρούδη ανέβασε στροφές με τους Πολίτη (6) και Σταθόπουλο (4) έχοντας σταθερά διψήφιες διαφορές. Για τους γηπεδούχους οι Δαλιτσικας (5) και Μουσταφέρης (4) ήταν οι πιο παραγωγικοί, με το σκορ στο τριαντάλεπτο να είνια στο 35-53.

Στην τελική ευθεία οι πράσινοι πάτησαν κι άλλο το γκάζι με τον ορεξάτο Κωλέτση (9) και τους σταθερούς στο ζωγραφιστό Πολίτη (4) και Κανάκη (3) διευρύνοντας την απόσταση πέριξ του +20. Για την Air-Μπώλ διακρίθηκε ο Σαπέρας (6) , με το τελικό 43-71 να είναι απολύτως δίκαιο.

Στα στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (34-47%) και τρίποντα (8-35%), παρά βολές (50-44%). Πήραν τα ριμπάουντ (38-42), μοίρασαν σχεδόν διπλάσιες ασίστ (12-22), ενώ είχαν περισσότερα κλεψίματα (6-15) και λιγότερα λάθη (12-7).

Mvp :  Με double double o αλάνθαστος Κώστας Κανάκης που είχε 11 πόντους, 18 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα. Πολυτιμότερος για τους ηττημένους ο Χαράλαμπος Σαπέρας με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη.

Κλειδί :  O ασταμάτητος στο δεύτερο δεκάλεπτο Παναγιώτης Κουβαράς με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη ! 

Που κρίθηκε ο αγώνας : Οι νικητές άλλαξαν ρυθμό στη δεύτερη περιόδο και δεν απείληθηκαν έκτοτε.