Σε μια άνετη επικράτηση έφτασε ο UNCLE DREW  με 54-89 όντας  καταιγιστικός από τη γραμμή του τριπόντου. Οι AIRΜΠΩΛ κατάφεραν μόνο για μια περίοδο να κρατηθούν κοντά στο σκορ.

Οι διαθέσεις των φιλοξενούμενων φάνηκαν από το πρώτο δεκάλεπτο. Οι Αγγελογιαννόπουλος και Κάρμας με τρίποντα έκαναν το 2-8. Οι Μουσταφέρης και Οργίνος μείωσαν αλλά οι Κάρμας και Ελευθεριάδης με τρίποντα ξανά εφτάσαν τη διαφορά στους 8. Ο Μουσταφέρης που ήταν πολύ καλός στο πρώτο δεκάλεπτο μείωσε και από κοντά ο Κόππολα έφερε το ματς στους 5. Ο Μπονάτσος με 2/2 βολές έκανε το τελικό 13-20.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τρίποντες βόμβες των Διονυσόπουλου και Κανδηράκη. Ο Κόππολα μείωσε αλλά και πάλι με 2/2 τρίποντα των Ελευθεριάδη και Χαλκιόπουλου έγινε το 16-38. Μάλιστα η διαφορά ξέφυγε ακόμα και στους 38 πόντους ξανά με τρίποντα των Αγγελογιαννόπουλου και Κάρμα και καλάθι του Καραγιάννη. Οι Δαλίτσικας και Οργίνος μείωσαν προς στιγμήν αλλά ο Χαλκιόπουλος με τρίποντο έκανε το 24-51.

Ο Μουσταφέρης με καλάθι και φάουλ μείωσε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου αλλά οι Καραγιάννης και Μπονάτσος έκαναν το 27-55. Ρουμελιώτης και Κόππολα μείωσαν αλλά ο Καραγιάννης με τρίποντο και στην αμέσως επόμενη φάση με έμμεσο τρίποντο έκανε το 31-63. Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου ο Κόππολα και ο Μουσταφέρης με δικά τους καλάθια προσπάθησαν να μαζέψουν το σκορ αλλά οι Καραγιάννης και Ελευθεριάδης διατήρησαν τη διαφορά πάνω από τους 30.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πιο άναρχο και γρήγορο με τη διαφορά στους 31 πόντους. Ο UNCLE DREW δεν έριξε καθόλου το ρυθμό του με κύριο εκφραστή τον Καραγιάννη. Οι Δαλίτσικας, Παπαδάκης και Κόππολα μείωσαν αλλά ο Καραγιάννης που έτρεχε συνεχώς στον αιφνιδιασμό έκανε το 47-77 ξανά και ο Χαλκιόπουλος με τρίποντο έφτασε ξανά τη διαφορά στους 33. Οι Ραπτοδήμος και Δαλίτσικας μείωσαν για να απαντήσει ξανά ο Αγγελογιαννόπουλος. Με ένα σερί από τους Μπονάτσο και Καραγιάννη που ήταν εύστοχος και από τη γραμμή των βολών η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 39. Ο Ραπτοδήμος με 4 προσωπικούς πόντους έκανε το τελικό 54-89.

MVP της αναμέτρησης ο εκπληκτικός Καραγιάννης με 30 πόντους, 16 ριμπάουντ παίζοντας ταυτόχρονα και εξαιρετική άμυνα.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Δαλίτσικας με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε στην φοβερή ευστοχία των φιλοξενούμενων από την γραμμή του τριπόντου, στα πολλά κερδισμένα ριμπάουντ αλλά και στην φοβερά καλή μέρα που βρέθηκαν όλοι οι παίχτες τους, χωρίς να υστερήσει κανείς.