Μια τεράστια νίκη πέτυχαν οι Αιθέρες το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στους Blue Sharks Neurolife. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι με νίκη έμπαιναν στα play off! Έπαιξαν εξαιρετικά, πήραν τα ηνία του αγώνα από νωρίς και με σκορ 37-31 πραγματοποίησαν μια τεράστια νίκη-επιτυχία!

Πολύ κακό επιθετικά ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν νωθρά και νωχελικά, ήταν άστοχες αν και έτρεξαν πολύ στο παρκέ. 2-6 ήταν το επιμέρους σκορ. Το μοναδικό καλάθι των Αιθέρων πέτυχε ο Σ. Τρύφος, ενώ 4 πόντους έβαλε για τους «καρχαρίες» ο Μπίσκος.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος με το επιμέρους σκορ να είναι 7-8. Η διαφορά έφτασε στους 5 πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων. Όπως και στο προηγούμενο, έτσι και σε αυτό το δεκάλεπτο είχαμε λίγα φάουλ, γρήγορες επιθέσεις και χαμηλό σκορ. 5 πόντους έβαλε για τους γηπεδούχους ο Νικολετσόπουλος.4 είχε ο Μούσουρας για τοuς Sharks!

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι Αιθέρες στο 3ο δεκάλεπτο. Με οδηγό την άμυνα και τις γρήγορες επιθέσεις, οι γηπεδούχοι εκμηδένισαν την κατά τους διαφορά και πέρασαν μπροστά στο σκορ. 15-9 ήταν το επιμέρους σκορ. Τον χαβά του με 5 πόντους συνέχισε ο Νικολετσόπουλος. Για τους Sharks 4 είχε ο Μούσουρας και 3 ο Καραγιάννης!

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 4ο δεκάλεπτο με τους Αιθέρες να σφραγίζουν την νίκη και την είσοδο στα play off της Α2 κατηγορίας. 37-31 ήταν το τελικό σκορ. 2 τρίποντα έβαλε για τους νικητές ο Σ. Τρύφος, ενώ 2 καλάθια πέτυχε ο Κλιάφας. 2 καλάθια είχε για τους ηττημένους ο Σκιαδόπουλος.

Mvp του αγώνα ήταν ο Μ. Τρύφος με 9 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε18 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Μπίσκος με 9 πόντους, 14 ριμπάουντ (14-0), 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 26 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Σ. Παντελάκης με 13 ριμπάουντ (11-2), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα 2 τρίποντα του Σ. Τρύφου στο 4ο δεκάλεπτο!