Στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α2 κατηγορία (2ο group) οι All Star Survivors αναμετρήθηκαν με την Itah Jazz. Μπορεί το παιχνίδι να μην θύμισε το έπος της προηγούμενης αναμέτρησης των 2 ομάδων, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό. 51-43 ήταν το σκορ που χάρισε την νίκη στους Survivors!

Χάρμα οφθαλμών ήταν επιθετικά το 1ο δεκάλεπτο με το σκορ να είναι 20-15. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν ζεστά, έβαλαν τα σουτ και έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο. Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησαν οι Survivors. 7 πόντους πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Αλέξης με τον Κυριακίδη να ακολουθεί με 2 εύστοχα τρίποντα. 2 τρίποντα επίσης έβαλε για τους Jazz ο Κυριακίδης. Με 5 πόντους ακολούθησε ο Σπανός!

Καμία σχέση με την 1η δεν είχε η 2η περίοδος του αγώνα. Ο ρυθμός έπεσε με τις 2 ομάδες να είναι ιδιαίτερα άστοχες. 9-9 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να παραμένει σταθερή στους 5 πόντους. Στους 5 πόντους του Κυριακίδης αρκέστηκαν οι All Star Survivors. Από 1 καλάθι είχαν 4 παίχτες για τους Jazz!

Στο +6 έφτασαν οι Survivors στο 3ο δεκάλεπτο, που θύμισε κατά πολύ το 2ο. Άστοχα σουτ, φάουλ και σκληρές άμυνες χαρακτήρισαν την περίοδο. 8-7 ήταν το σκορ με τους Jazz να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Όλους τους πόντους των γηπεδούχων τους πέτυχε ο εξαιρετικός Μπουλουτσίκος (8 πόντοι). 2 καλάθια έβαλε ο Μαριολής για τους φιλοξενούμενους!

Οι Survivors κέρδισαν και την μονομαχία της 4ης περιόδου και πήραν μια νίκη γοήτρου! 51-43 ήταν το τελικό σκορ που χάρισε στους γηπεδούχους την νίκη. 14-12 ήταν το σκορ της περιόδου. Για τους νικητές από 5 πόντους είχαν Κυριακίδης και Αλέξης. 8 είχε ο Βογιατζόγλου για τους Itah Jazz!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Αλέξης με 12 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3) και 2 ασίστ σε 28 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Σπανός με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 29 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Κ. Μπουλουτσίκος με 14 πόντους και 3 ριμπάουντ (2-1) σε 36 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ενέργεια που έβγαλαν οι Survivors στην άμυνα!