ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΡΟΖ ΟΙ SURVIVORS!

 

Το βράδυ του Σαββάτου, στην all-star arena οι All Star Survivors υποδέχθηκαν τους Athens Bulls σε 1 παιχνίδι που από μονόπλευρο στο 1ο ημίχρονο, εξελίχθηκε σε ντέρμπι! 64-56 ήταν το τελικό σκορ με το οποίο οι γηπεδούχοι Survivors πέρασαν στην 3η φάση του Atlas Cup!

Μια διαφορά 11 πόντων δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Έχοντας οδηγό την άμυνα, κατάφεραν να περιορίσουν Μητράκη και Δερβίση. 5 πόντους είχε ο φοβερός Πιτσίνιαγκας που ήρθε από τον πάγκο, ενώ 4 πόντους πέτυχε ο Μέης. Στο goal-foul το Μητράκη αρκέστηκαν οι Bulls που ήταν εκτός ρυθμού! 17-6 ήταν το επιμέρους σκορ.

Κατά 3 πόντους μείωσαν στην 2η περίοδο οι «ταύροι» που ανεξάρτητα από το σκορ έπαιζαν νωχελικά. Κουπί για τους φιλοξενούμενους τράβηξε ο φανταστικός Κουκούλης με 3 καλάθια, ενώ με 4 πόντους ακολούθησε ο Αγγελόπουλος. Στον Μαντά που σταμάτησε στους 8 στηρίχτηκαν οι Survivors που έδειχναν να έχουν χαλαρώσει. 13-16 ήταν το επιμέρους σκορ.

Το καλύτερο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν το 3ο. Πολύ ένταση, πάθος και ωραίες φάσεις χαρακτήρισαν την περίοδο. Για τους γηπεδούχους δεν ξεχώρισε κάποιος καθώς τα αδέρφια Κυριακίδης είχαν από 4 πόντους, ενώ άλλοι 4 παίχτες σκοράραν! Δερβίσης και Έξαρχος πήραν σειρά στο σκοράρισμα για τους Bulls, με τα 2 guard της Αθηναϊκής ομάδας να έχουν από 6 πόντους έκαστος. 16-16 ήταν το επιμέρους σκορ.

Με την διαφορά στους 8 πόντους υπέρ των Survivors, η ομάδα του Μαντά είχε τον 1ο λόγο. Οι Bulls όμως δεν τα παράτησαν. Με τον Μητράκη να αρχίζει την αντεπίθεση (2 σερί καλάθια), οι Bulls έφτασαν στον πόντο. Δυστυχώς όμως για τους «ταύρους», ο Μέης δεν σταματιόταν. Ο center των Survivors πέτυχε 7 πόντους και σφράγισε την νίκη για την ομάδα του. 5 πόντους είχε και ο Μαντάς. 64-56 ήταν το τελικό σκορ, το οποίο στέλνει τους All star Survivors στην 3η φάση του κυπέλλου!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Μέης με 18 πόντους, 14 ριμπάουντ (3-11), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Μητράκης με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ (3-5), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ!

Key Player: Παίχτης-κλειδί ήταν ο Θ. Μαντάς με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2) και 1 ασίστ!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 1ο δεκάλεπτο όπου οι Bulls ξεκίνησαν πολύ χαλαρά και τιμωρήθηκαν από την πολύ ισορροπημένη ομάδα των Survivors!